Foto

J65a97n 44Š34i37k

5. 6. 2024 8:17

Což o to úmysl dobrý, jenže svět je plný dobrých úmyslů a přesto nefungují. Problém není v tom, že děti mobily užívají, ale v tom, že s nimi neumí správně zacházet. Jak to mají vědět, když jejich rodiče v drtivé většině mobily používají stejně špatně: spí s nimi v postelích, čumí do nich u jídla nebo je nosí na záchod. Pokud chcete udělat něco lepšího, začal bych s osvětou u rodičů. Zvěte je do škol, zajistěte psychology a kouče, ať je alespoň nasměrují a vysvětlí jim, jak je současný stav pro děti složitý. Je to cesta dlouhá a trnitá, ale v dlouhodobém horizontu bude mít lepší výsledek než zákazy. Nehledě na to, že věřím tomu, že Váš způsob dá některý rodič k soudu a ten rozhodne, že dítě mít mobil má, aby mohlo s rodiči komunikovat. Hezký den

JZ

Tak tohle je mimořádně tupé. Pak ať se KDU-ČSL nediví svým preferencím.

Foto

Jde o relevantní data, na základě kterých vloni státy k omezení mobilů ve školách vyzvala i Agentura OSN pro vzdělávání, vědu a kulturu (UNESCO).

PD

Strana s 2% preferenci by se spíš měla starat o to, kdo v kanclu zhasne a ne kecat lidem do zivota

Foto

A budete ráno při příchodu od žáků ty mobily vybírat a při odchodu jim je vydávat zpět, nebo jak si to organizačně představujete?

JH
AL

Božínku, to se tu zas sešlo mudřeců...