Smrt Kaddáfího vnoučat rozhodla o popravě Usáma bin Ládina!

               Třetí přímý raketový útok na Muammara Kaddáfího v Libyi a teď tu mimo obvyklé tzv. "nepotvrzené oběti civilistů", kterým NATO nevěnuje v podstatě žádnou pozornost, jsou také mrtvé zabité děti!

            Místo ochrany civilistů,

            jejich zabíjení. Divné chápaní ochrany civilistů dle usnesení RB OSN, od politiků a generálů NATO. Viděli jste obrázky těch zabitých dětí? Neviděli, proč?

            Americká a euro propaganda NATO

            je mocná zbraň a ta byla v ohrožení. Umíte si představit snímky presidenta Baracka Obamy vedle bezpilotních letounů „Predator“ a to vše vedle snímků zabitých dětí. Tak to by bylo zcela destruktivní zahájení nové volební kampaně presidenta Baracka Obamy. To nemohla americká a euro propaganda NATO připustit.

            Obrázky mrtvých dětí

            nemohla překrýt pompézní monarchistická svatba prince Williama s Kate Middletonovou v chrámu Westminster Abbey, ani blahořečení Jana Pavla II na náměstí Svatého Petra. Hrozící propagandistický průšvih bylo třeba zcela zakrýt a odsunout hluboko do pozadí informací.

            Bylo rozhodnuto.

            Bezodkladná likvidace Usáma bin Ládina jehož obydlí bylo známo a sledováno již delší dobu. To bylo pro propagandu to potřebné a nyní nezbytné karetní eso. Likvidace nejvyššího představitele Islámských teroristů Usáma bin Ládina s patřičnou propagandistickou podporou musí strhnout veškerou pozornost. Místní media se přizpůsobí a převezmou hlavní světovou zprávu. Nějaké mrtvé děti už nebudou nikoho zajímat.

            Stačí poslouchat rozhlas,

            TV, či číst noviny. Americká a euro propaganda NATO odvedla výbornou práci a president Barack Obama sklízí potřebnou podporu a slávu. Nicolas Sarkozy, David Cameron, Silvio Berlusconi a další, si myjí špinavé ruce. Mrtvé zabité děti je nezastaví. Propaganda je nesmírně silná zbraň. Jde přeci jen o obyčejnou šachovnici a je potřeba vědět, jaký tah a kdy použít.

                        Úspěšný tah, zpráva o zabitých dětech v Tripolisu již nikoho nezajímá!

Autor: Jiří Čumpelík | úterý 3.5.2011 9:07 | karma článku: 30,10 | přečteno: 2931x