Roman Janoušek – Stalo se něco divného….!?

                Mnoho věcí se neděje zbytečně a bezdůvodně. Často ty věci mají svůj čas i své příčiny. To co zveřejňuje MF Dnes kolem získaných odposlechů není běžný případ, ale průšvih, který může zasáhnou hodně vysokou mafii, v které je namočeno mnoho mocných politiků i vysokých státních úředníků. Ve svých důsledcích to může zvýšit oprávněné napětí ve společnosti. Moc je stále silná a má dlouhé prsty. Na různé děje můžete nahlížet různě. Nemám zájem hájit Romana Janouška, ale ten děj mi nepřipadá příliš jednoznačný. Můžete se domnívat, že máte pravdu, ale máte ji skutečně?

                Roman Janoušek

                toho ví příliš mnoho a stál se nebezpečným, protože by mohl začít mluvit. Možná nepochopil, že od zveřejnění odposlechů deníkem MF Dnes, je ve vážném ohrožení. Mnoho jeho „přátel“ jistě nechce, aby mluvil. Jeho eliminace se možná stala nezbytnou. Trestní stíhání, či vězení je dobrým opatřením, které ho přinutí mlčet. Roman Janoušek si teď musí dát velký pozor, aby si nezhoršil svoji současnou pozici, v které se během několika minut ocitl. Pokud bude mlčet, „přátelé“, pomohou. V souvislosti s nehodou mu hrozí stíhání z několika trestných činů a pětileté vězení, ale může, jako netrestaný vyváznout s pouhou podmínkou. Co si vybere a kdo to rozhodne? Je lepší mluvit, či mlčet?

                 K tomu co se stalo,

                 stačí bezprostřední vyjádření Romana Janouška pro tisk, kdy na otázku novinářů odpověděl „ Stalo se něco divného…...“! Jistě byl pečlivě sledován a to nejen ze strany novinářů. Že se jedná o zkušeného řidiče, který jezdil často s určitou mírou alkoholu, nemůže být pochyb a věděli to i jeho „přátelé“. Co mu znemožnilo vyhnout se vozu jedoucímu před ním a narazit do něho, je otázkou. Přitom by už jen náraz do vozidla před ním, stačil k jeho trestnímu stíhání z důvodu prokázání užití alkoholu. Co se vyvíjelo dál, za to si Roman Janoušek pravděpodobně může už sám. Zkrat a snaha ujet od dopravní nehody. Určitě nečekal, že ho řidička nabouraného vozu bude chtít zastavit místo toho, aby si zapsala číslo a nahlásila nehodu policii. Nepřejel ji, ale odstrčil ji vozem tak, že upadla a způsobila si zranění, které není dosud oficfiálně specifikováno i když předpokládaná zlomenina bérce je závažný úraz vyžadující dlouhou dobu léčení. Rychlý zásah policie a Janouškovo bezprostřední zadržení během několika minut, je jistě velmi unikátní, jako by policie nehodu v daném místě a v daném čase předpokládala. Stačí se zamyslet, jak dlouho jste čekali na příjezd policie k dopravní nehodě? Že by náhoda?

                 Představte si,

                 že předjíždíte pomalu jedoucí auto před vámi na dvouproudé vozovce a protijedoucí nákladní auto je zatím ve velké vzdálenosti, takže nikoho nemůžete ohrozit. Ale to pomalu jedoucí auto, které předjíždíte, náhle přidá na rychlosti, překáží vám, jede vedle vás a nechce vás pustit z protisměru, před sebe na svou stranu. Poznávací značku vozidla pohledem z boku nezjistíte. Protijedoucí nákladní auto se začíná nebezpečně přibližovat. Zpomalíte tedy a chcete se zařadit zpět za to auto, které jste předjížděl, ale co se děje. To auto také zpomaluje, jede nadále vedle vás a překáží vám znovu tak, aby jste se nemohl zařadit zpět z protisměru. Nezbývá vám, než prudce dupnout na brzdy, zastavit a zařadit se rychle na svou stranu. Naštěstí ještě v čas, než do vás protijedoucí nákladní auto vletí. Než se znovu rozjedete, auto, které vám úmyslně překáželo mizí v dáli bez ohledu, zda došlo k havárii, či skutečnosti, že jste se právě přežil pravděpodobně smrtelnou čelní srážku s protijedoucím nákladním vozidlem. Pokud by se vám to nepovedlo, nikdo by za tím žádný cizí úmysl nehledal, pouze vaši chybu při předjíždění.

                 Znemožnit někomu,

                 aby mohl přejet do druhého jízdního pruhu a donutit ho rychle zbrzdit za pomalým vozidlem, není nic obtížného. Stačí jet po jeho boku, udržovat stejnou rychlost a nepustit ho do druhého jízdního pruhu. Ten někdo se musí naučit pořádně brzdit, zejména pokud jezdí rychle. Roman Janoušek jezdí rychle a to brzdění zcela nezvládl. Kdo všechno věděl, že Roman Janoušek pil před jízdou alkohol nevím, ale jsem zvědav zda se skutečně detailně zjistí situace a děj kolem jeho dopravní nehody. Jedno je však zcela jisté,

              Roman Janoušek má informace, které vážně ohrožují vysokou politickou oligarchii!

Autor: Jiří Čumpelík | neděle 25.3.2012 17:11 | karma článku: 28,58 | přečteno: 2437x