Putin hrubě narušuje mobilizaci na Ukrajině!

                  President Porošenko, nařídil snad už šestou mobilizaci na Ukrajině, aby konečně vystavěl tu největší armádu na světě, která bude chránit Evropu před Ruskem, ale asi to nebude stačit a další mobilizace budou následovat.

                  President Putin rozhodl,

                  že je potřeba prodloužit dosavadní omezení pro pobyt Ukrajinských občanů v Rusku z omezených 30 dnů, na potřebnou dobu, pro občany Ukrajiny ve vojenském věku, kteří by mohli být povoláváni do občanské války na Ukrajině.

                  Jako neuvěřitelný argument uvedl,

                  že současný Ukrajinský režim je povolává do vojska, jako potravu pro děla a kulky s tím, že on chce zabránit tomu, aby po návratu na Ukrajinu, po 30 dnech z Ruska, je na Ukrajině popravili za to, že zdrhli do Ruska a nenarukovali do války. Kolik jich již do Ruska zdrhlo neuvedl.

                  Podobné jednání

                  lze považovat za neuvěřitelnou drzost Ruska a zásadní narušování mobilizace v cizím státě, tedy na Ukrajině. Ukrajinci se teď mohou rozhodnout, zda chtějí umírat za Kyjevský režim v současné válce Rusů z Ruska, proti Rusům z Ukrajiny, nebo zdrhnout do Ruska, v čemž jim jistě bude chtít zabránit Jaceňukova Ukrajinská milice.

                  Toto jednání presidenta Putina

vyžaduje příkladné potrestání Ruska formou přijetí dalších tvrdých sankcí proti Rusku, protože podobné podrazy ze strany presidenta Putina, zcela zásadně narušují úspěšnou občanskou válku Ukrajiny, proti obyvatelům východní Ukrajiny, kteří odmítají poslouchat současný režim v Kyjevě. Drzý president Putin si dokonce dovolil nazvat cizí vojáky ze zemí EU a NATO, kteří válčí na straně Ukrajiny za naši Evropskou demokracii, jako legie NATO.

                           Kdo nezdrhne, musí do války, zní nyní téměř celou Ukrajinou.

                                            Co vy? Zdrhnout, nebo střílet do lidí?

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Jiří Čumpelík | úterý 27.1.2015 7:38 | karma článku: 37,06 | přečteno: 1808x