Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Mohou si všichni zdejší káleči na Zemana odpovědět na jednoduché otázky?

Mohou sankce EU dostat Rusko na kolena? (Nutno dodat, že v některých komoditách Západ s Ruskem obchoduje vesele dál!!)

Mohl Putin získat RUSKÝ Krym diplomatickou cestou? (Ano, je potřeba vyhodnotit, zda je svou populací ruský včetně nového referenda s mezinárodní účastí)

A to zásadní: myslíte si, že je vůbec nějaká naděje návratu Krymu do Ukrajiny? A když, tak jak?!!

Doplňující poznámka: nebylo by lepší využít karty Krym (kde má Rusko máslo na hlavě) ke stabilizaci na Donbase a spol. a k posunu ve prospěch Ukrajiny? Myslím, že zde by byl Putin vstřícnější.

2 1
možnosti

Proč by Západ s Ruskem neobchodoval vesele dál? Myslíte si snad naivně, že se sankce týkají absolutně všech oblastí?

0 0
možnosti

Nepleťte do toho komunisty!

Oligarcha Putin a vedení Ruska, má zcela jiné zájmy, než komunisti, kteří jsou v Rusku stejně, jako u nás v opozici. Pro ruské, americké i ukrajinské oligarchy, znamená liberální kapitalismus bohatství a moc.

President ČR Miloš Zeman mluvil, jako zkušený státník, který dává přednost jednání a dohodě, před duševně omezenými demokraty, kteří provokují a jsou schopni zatáhnout Evropu do války.

Dík, natvrdlí demokraté, ale naši lidé nemají chuť umírat ve válce!!![>-]!!

5 6
možnosti

O69n76d10ř73e13j 32N81ý69č

11. 10. 2017 10:35

Zeman mluvil jako ruský agent. A vyjadřujte se za sebe. Nebo vy trpíte rozdvojenou osobností?

5 2
možnosti
Foto

Souhlasím! R^

Zeman mluvil velmi dobře. Až na ten nesmysl s nějakými "kompenzacemi" za Krym. Nic takového není vůbec důvodné!

6 7
možnosti

Komouši darovali Krym Ukrajině a to platí!

Správně. Ať žije Komunistická strana SSSR!

0 0
možnosti

Miloš Zeman chtěl některé politiky vyprovokovat ke stanovisku, že Krym je ukrajinský a nikdy jinak, a to se mu povedlo. Oni se k tomu vyjádřit musejí a nemohou říci nic jiného, než Miloš Zeman předpokládal. On myslí na několik tahů dopředu.

2 0
možnosti

Krym, Rusku nikdy historicky nepatřil, kořist schopné Němky = Kateřiny II., 1783. ..Převod, tzv. Krymské oblasti do Ukrajinské SSR trval celkem půl roku (01-06/1954. .Prošel všemi stádii schvalování, včetně změn v tehdejší sovětské ústavě. Stalin, z Krymu doslova vyhnat 220 tisíc Tatarů Když dostali svého času možnost se vrátit, zjistili, že v jejich domech bydlí Rusové. Rarita - 1787 pozval Poťomkin Kateřinu na inspekční cestu na Krym, při které ji představil dnes již známé „Potěmkinovy vesnice“.Co tím má společného B.Jelcin nevím - Krym byl a je , stále územím Ukrajiny. Miloš Zeman - nikým nepověřen - Pokračuje ve svých skandálních výrocích, v podstatě podporuje zlo dílo V.Stalina a V.Putina. Ohrožuje pověst a mezinárodní postavení ČR !. To už je za rámcem žvástů v místní Sokolovně ! ... :-)

9 5
možnosti

Text projevu je zjevne nad Ovcackovo chapani reality, Mlynar to taky nenapsal ten ma hlavou plnou uplatku od Liglassu, zbyva Nejedly. Zajimalo be mne, kolik za to od sefu z Kremlu dostal.

2 2
možnosti

V roce 1954 Chruščov a pár dalších členů Nejvyššího sovětu SSSR rozhodli o administrativním přehození Krymu z RSSR do USSR.

Nikdo se tehdy ani slovem nezajímal, co na to říká přes 2 miliony převážně rusky mluvících obyvatel Krymu. Nejvyšší sovět přehodil Krym arogantně jak kus masa.

Teprve v roce 2014 se podařilo lidem žijícím na Krymu prostřednictvím referenda konečně naplnit svou vůli se vrátit zpět k Rusku.

No a celý západní svět teď hájí rozhodnutí Nejvyššího sovětu z roku 1954 před rozhodnutím více jak 2 milionů lidí žijících na Krymu z roku 2014. Co je to za ochránce lidských práv, kterým o lidi vlastně nejde? .....

10 10
možnosti

2 milionů rusáků přesídlených na Krym, kde předtím Ruská horda vyvražďovala a přesídlovala původní obyvatele...

8 5
možnosti

O96t47a 45K87i79n52c

11. 10. 2017 0:00

Zeman na zasedání Rady Evropy mluvil, jako by nebyl český, ale ruský státník. Ale pan soudruh Čumpelík ho za to chválí.

12 8
možnosti
Foto

Minimálně tedy hovořil za zájmy českého občana Čumpelíka.

0 0
možnosti

J77a35r84d18a 57F35i46š94e86r

10. 10. 2017 23:14

"Jelcinovo darování Krymu Ukrajině"? 8-oA z podobných pitomin je složen celý ten váš výtvor...Rv

15 1
možnosti
  • Počet článků 611
  • Celková karma 28,70
  • Průměrná čtenost 1688x
Život mi pomalu končí, mladým začíná. Přesto mám život rád a přeji všem mladým, aby si konečně našli cestu k sobě, protože jen spolu budou mít sílu vytvořit si svoji vlastní novou a lepší společnost.

"Odkopněte starý i současný špinavý svět politické propagandy, zabíjení, vydírání, cenzury, násilí, manipulace i zastaralých a špatných zákonů. Vytvořte si zcela novou společnost sami pro sebe, společnost vzájemné pomoci, úcty, lásky a štěstí, která vám zajistí mírovou budoucnost a šťastný život pro vás všechny doma i na celém světě."

"Mějte úctu k přírodě, protože žádný Bůh, ale pouze příroda rozhoduje o vašem narození i o vaší smrti. Také vy jste pouhým výtvorem přírody. Zda dobrým, či špatným, určujete sami." 

"Respektujte pravidla přírody a života, protože vy rozhodujete, zda bude příroda kvést, či schnout."

E-mail: cumpel@atlas.cz

Každou ideologii, demokracii, či náboženství, mohou fanatici změnit v násilí, zlo, útisk a využít, jako cestu ke své moci. "Odmítejme jednostrannou politickou propagandu. Odmítejme zbrojení, války a válečnou propagandu, Odmítejme světovládu. Odmítejme sledování lidí a ochraňme svoji osobní integritu proti rostoucímu vměšování na všech komunikačních úrovních."

"Mír, lásku a šťastný život všem lidem světa!"