Pane ministře vnitra Radku Johne, plňte své zákonné povinnosti !

             Ivan Langer vynesl přímo z vyšetřování pana Michálka tajné materiály do 10.00 hodin !!! To veřejně sdělil ministr vnitra Radek John všem občanům!

             Nejsem sice právník,

             ale předpokládám, že se jedná o několik závažných trestných činů, jako je nepřípustné zasahování do vyšetřování, nepřípustné maření vyšetřování a pravděpodobně i ovlivňování vyšetřování trestného činu!

             To je další precedent

             v případu vyšetřování připravované korupce na Ministerstvu životního prostředí. Copak si tady může každý politik dělat co chce? V jakém státě to žijeme? Kde to jsme?

             To není vyšetřování korupce,

             ale nekonečné divadlo manipulací a totální neschopnosti Policie ČR a příslušného dohledového státního zástupce, že si nechá zasahovat do svého vyšetřování. Místo, aby Policie ČR pozavírala podezřelé z přípravy korupce ve výši 500 mil. Kč a zajistila naprostou nepřístupnost k vyšetřovacím spisům, je z toho fraška ze které si občané můžou dělat legraci!

             A to nám občanům,

             Ministr vnitra Radek John řekl, že teď Policie ČR předvede, jak umí řešit korupci. To se teda opravdu všichni nestačíme divit! Možná by se tomu mohl smát i nový nejvyšší státní zástupce Pavel Zeman, nebo už začne dělat pořádek?                 

             Ministr vnitra Radek John

             si musí uvědomit, že není novinář, ale odpovědná osoba, která koná dle zákonů ČR. Místo informace o vměšování Ivana Langra do vyšetřování, měl oznámit, že s ohledem na zasahování Ivana Langera do vyšetřování podal 

                                                trestní oznámení na pana Ivana Langra!

Autor: Jiří Čumpelík | středa 5.1.2011 14:42 | karma článku: 31,85 | přečteno: 2133x