Najde se konečně nová politická strana …,

              která po vstupu do parlamentu nepoleze starým 20 let zatuchlým dinosaurům do zadku a nebude se hned hrabat do vládní koalice, či prát se o koryta poslaneckých a vládních postů ? Copak opozice neumožňuje svobodnější prosazování závazků a slibů ?

             To co nám předvedla

             Strana Zelených a v současnosti předvádějí Věci Veřejné, to je odpudivá realita. Velké sliby, velké naděje a skutečnost k breku. Znechucení voličů a manipulace členské základny. Kdo neposlouchá, musí z kola ven. Stejně jim to nepomůže.

             Politické strany pouze na jedno použití.

             Voliči to zkusili, ale příště půjdou volit zcela jiné. Pohřebiště nadějí na změny. Nic se nezmění, vše běží po starém. Jde jen o to, dokdy vydrží dělat škodnou a sloužit dinosaurům. Vypadá to, že až do konce. Pokud je bude příště volit jen jejich členská základna a příbuzenstvo, jako zelené, tak skončí na smetišti. Po pravdě, taky zcela po zásluze.

              TOP 09.

              To je jiné kafe. Politická strana zabalená do přestárlého knížecího hávu. Strana pro mladé a pro ubožáky neznalé reality útisku z knížecí historie. S mladými voliči to jde trochu z kopce. Platit si budou školné. Musí se doučit historii.

              Tím to nekončí.

              Obrdinosaur Kalousek vládne pod knížecím hávem. Uvolní blokované finance na odměny ve vládní sféře a ubere na daních i odvodech super boháčům. My vládneme a potřebujeme své státem placené služebníky i přátele, dobře platit. Přežraná i přetloustlá byrokracie a oligarchie může slavit. Peníze jsou, stačí přidusit podnikatele a živnostníky.

               Ty dluhy, co dinosauři nadělali, budou muset podnikatelé a živnostníci zaplatit taky!

Autor: Jiří Čumpelík | pátek 19.11.2010 23:17 | karma článku: 13,77 | přečteno: 780x