Lumpáren už bylo dost!!!

              Opravdu si vládní politici, poslanci a senátoři myslí, že jejich hromadné rozhodování je zbaví osobní odpovědnosti?  Opravdu si státní, političtí a veřejní pracovníci myslí, že se zbaví osobní odpovědnosti za rozhodnutí vycházející z jejich úřadů a institucí? Opravdu si myslí, že se budou moci vymlouvat na svoje politické strany, či koalice?

              Možná se už blíží

              skutečná demokracie. Pokud přijde, přijde i účtování. Každý by si měl dát pozor na to, pro co hlasuje, co schvaluje a co podpisuje. S ohledem na hospodářskou situaci státu budou bezesporu přijaty zákony, které budou retrospektivně uplatňovat plnou osobní hmotnou odpovědnost. Odpovědnost každého, který rozhodoval. Neschováte se za svoje politické partaje, ani za své funkce, ani za své kolegy. Těch zlodějen a lumpáren už mají občané plné zuby. Ty dluhy, co jste občanům nadělali, budete muset zaplatit!

              Opravdu si myslíte,

              že vaše nesmyslně nadhodnocené a nepřiměřeně vysoké příjmy a odměny vám občané zpětně nevyúčtují? Očekáváte, že vaše odmítání Platové reformy vám pomůže? Opravdu si myslíte, že vaši rovnou daň a stropy na sociální a zdravotní pojištění někdo skutečně akceptuje? Nebo si myslíte, že občané nechají bez povšimnutí ty, kteří o tom rozhodovali a kteří za to mohou?

              Předpokládáte,

              že vaše tajné smlouvy a jejich dodatky vás uchrání? Očekáváte, že vaše rozhodnutí a smlouvy, které okrádaly stát a občany tohoto státu vám projdou? Opravdu si myslíte, že se nebude hledat odpovědnost těch, kteří mohou za zaplacené arbitráže, manipulované grandy, dotace, státní a veřejné zakázky, či prodeje?

              Očekáváte

              že vámi připravované reformy namířené proti většině občanů vám projdou, bez poděkování? Očekáváte, že za ten rozkradený a zadlužený stát vám občané budou děkovat a tleskat? Opravdu si myslíte, že výmluva na vaši hloupost, nezkušenost, či neschopnost vás ochrání? Tak jste do toho neměli lézt. Nic než doklady vám nepomohou a tak si je dobře schovávejte!

              Přijde to

              a vy to nezastavíte. Pravicové uplatnění osobní odpovědnosti na všech postech, bez rozdílu. Každý musí nést odpovědnost sám za sebe a za svoje rozhodování. Nežijeme již v komunismu! Možná jste se spletli, ale osobní odpovědnost z vás nikdo nesejme. Mít moc, neznamená pouze vládnout, ale sloužit ku prospěchu všech Čechů i Moravanů a nést odpovědnost za budoucnost, sílu a rozvoj našich národů!

                                       Vůbec to nevidím na samet, ale na uplatnění práva!

Autor: Jiří Čumpelík | úterý 1.2.2011 11:51 | karma článku: 35,19 | přečteno: 1928x