Dneska jdeme volit!

                   Asi, ale nepůjdu. Jedna kandidátka na vesnici, takže bude zvolena partička, která se tam napsala. Nemůžu jim to vylepšit, ani zkazit. Stále lepší, než když na tu kandidátku někde nesehnali dost kandidátů a dostanou státního správce bez státních dotací. Horší to zase bude, pokud ta partička bude s těmi lidmi na vesnici pořádně orat, ale ve svůj prospěch.

                Lépe na tom nejsou ani Pražáci.

                Mohou si vybírat. Doporučuji jim volit partaje, které připravily nový územní plán. Praha se nebude rozšiřovat, ale patřičně zahušťovat. Super koncept našich nových a skvělých architektů. Zastavíme volné a zelené prostory skvělými domy, samozřejmě s patřičným zdůvodněním, pro sociální potřeby, či důchodce, nebo mladé rodiny, ale pak to upravíme pro VIP, protože je to dobrý kšeft. Prachy jsou prachy.

                 Uděláme nové parkovací zóny

                  i mimo centrum, aby si Pražáci museli platit parkovací místa. Pražáci si pak mohou vybrat, zda budou platit za místo na komunikaci, či za flek v krásné betonové parkovací nestvůře, protože vytvářet parkovací zóny a stavět betonové parkovací nestvůry, je moc dobrý kšeft. Prachy jsou prachy.

                  Stavět na pozemcích,

                  kde není problém s napojením na inženýrské sítě je vůbec ten nejlepší kšeft. Takže se Pražáci nechte pořadně zahustit! Může vás těšit jen to, že to tom nebudou lépe v Brně, ani Ostravě, či Plzni. Zahušťovat se bude asi všude.

                                                              Prachy jsou prachy!

Autor: Jiří Čumpelík | pátek 10.10.2014 11:50 | karma článku: 9,52 | přečteno: 655x