Další útok na Babiše s pomocí syrských sirotků zahájila europoslankyně Šojdrová KDU-ČSL

Ve skutečnosti nejde o nic jiného, než o snahu prolomit zásadní stanovisko premiéra Andreje Babiše ANO k odmítání přijímání migrantů z Afriky a Středního východu, které nechce přijímat naprostá většina našich občanů.

Syrští sirotci patří do Sýrie

a nikdo nemá právo tyto „mladistvé sirotky,“ umisťovat do jiných státu. Jsou to děti Sýrie, nikoliv EU. Není žádný důvod proč tyto sirotky nevrátit do Sýrie tak, aby mohli vyrůstat ve své rodné zemi, zejména když na většině území Sýrie je již mír a pravděpodobně tam najdou i své příbuzné. President Sýrie Asad jistě nebude odmítat přijmout své syrské sirotky v jejich rodné zemi.

Jde o snahu před volbami

vylíčit premiéra Andreje Babiše, jako nelidu, který nemá soucit se syrskými sirotky. Napřed v Itálii jeden migrant a teď rovnou 50 syrských sirotků. Jenže jde o zásadní omyl. Česká republika na řešení migrantů již věnovala přes 2,5 mld Kč, pomáhá a bude pomáhat nadále, nikoliv v Česku, ale v Sýrii, kam tito syrští sirotci patří.

Kritiku premiéra Andreje Babiše 

samozřejmě aktivně využívá předseda poslaneckého klubu KDU-ČSL Jan Bartošek, předseda poslaneckého klubu TOP 09 Miroslav Kalousek, předseda klubu poslanců STAN Jan Farský a dokonce předseda ČSSD Jan Hamáček.

Každý si umí představit,

jak by to dopadlo, kdyby o migrantech rozhodovali tito poslanci a tyto politické strany KDU-ČSL, TOP 09, STAN, ČSSD a samozřejmě i Piráti, kteří podporovali hnutí Žít Brno, které se k přijímání migrantů přímo hlásí. Napřed mladiství sirotci, potom ubozí postižení, či nemocní migranti a nakonec všichni ostatní migranti, které nám přidělí EU. No, nemějte soucit?

Opravdu chcete volit zástupce

těchto politických stran, jako vaše zástupce do obecních zastupitelstvech a senátu, aby rozhodovali o umístění a financování migrantů z Afriky a Středního východu v jednotlivých obcích a městech, včetně rozhodování o financování našich neziskovek, které se péčí o tyto migranty spokojeně živí i s pomocí zahraničních financí?

Nestojíme o problémy,

které mají některé státy EU s migranty. Nechceme ani vykrádat vzdělané občany z Afrických státu, jako to činí EU. Jedinou zárukou nepřijímání migrantů z Afriky a Středního východu je

politické hnutí ANO s premiérem Andrejem Babišem a SPD Tomia Okamury.

 

Autor: Jiří Čumpelík | pondělí 17.9.2018 17:00 | karma článku: 41,21 | přečteno: 1470x