Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

P34a48v12e47l 90K45u91r47a23l

23. 11. 2012 19:43

Problém jaksi je že ten "systém" je neuvěřitelně otravný a chce pořád víc a víc od nás kteří si myslíme že množství systému by se mělo redukovat a chtělo by to podstatně podstatně víc chaosu. Méně zákonů méně předpisů, méně státních zaměsnanců.

Je skutečně úplně jedno koho volit... ideálně naprosto nikoho a stát postupně likvidovat.

1 0
možnosti
PK

Na to jak se prezentujete, máte v textu chyb jako máku. Taky mi vadí dost Vaše "chlubení se". Ale nepodceňuji žádné podnikání, ani vyučování Vietnamců či posilovnu s rodinnou atmosférou. V republice by se ale mělo živit prací včetně podnikatelů skoro 5 milionů lidí a to je trochu jiný gard.  U podnikatelů zabývajících se třeba sexcoachingem či cestovkou pro plyšáky jsem co do smyslu podnikání na rozpacích.

4 3
možnosti
MK

M52i59l45a57n 31K82e72s58l

23. 11. 2012 16:04

Podnikání tě spasí!Je mi 80 let.Od patnáctého do svého šedesátého roku jsem nepotkal podnikatele.Neměl jsem se Bůh ví jak,ale bídu z nouzí jsem netřel.Nestalo se mi po celou tuto dobu ,že by mi ministr financí poslal složenku na zaplacení poměrné částky  dluhu,který on dělá s tím,že už je prodáno a utraceno vše co předcházející generace nahospodařili.Za oněch 45let jsem nebyl nucen napsat testament před tím než jsem vypil stakan vodky při oslavách životních jubileí svých nebo svých přátel.Podnikatel podle Bati má podnikat a vytvářet pracovní příležitosti,když to nedělá není moc platný.Pracovní místa nejsou-podnikají podnikatelé?Budeme se mít lépe,když bude více příštípkářů?

8 8
možnosti
VS

Chce to nepit diskontni konsumni lihoviny.

1 11
možnosti

Pan autor se má možná dobře ekonomicky - ale při jeho pracovní vytíženosti dřív nebo později se bude mít hůře psychicky a následně i ekonomicky, protože mu jeho vyčerpanost nedovolí být tak výkonným jako dosud... :-)

Ekonomicky se sice nemám nejlíp, ale v jiných oblastech - vztah s partnerkou, záliby - se mám výborně. Takže si nemám nač stěžovat... :-)

7 6
možnosti
DS

Pane Škvrno, nechci odpovídat za autora, ale jestli jsem to správně pochopila, on své výzvy "lidem jako vy" neadresoval. Vy jste (podle mého) typem člověka, co si dokázal uvědomit, že se bohatství neskrývá v nadité šrajtofli, navíc si zjevně (i dle Vašeho vyjádření) nestěžujete R^

Je ale mezi námi přehršel takových, kteří si stěžují pořád a volí právě tak hloupé argumenty, jaké autor popsal. Za všechnu jejich "smůlu" můžou jiní - a to smůlou nazývají i to, co já bych nazvala "příležitostí".

A autorovo psychické vyčerpání? Pokud ho jeho práce bude naplňovat (a autor nepřecení své síly), nemusí se nic takového dostavit. Nebo si možná po pár letech (či pár desítkách let) řekne, že už má dostatek a zvolní. Minimálně mu k tomu budu držet palce a Vám popřeji pěkný den!

5 9
možnosti
AA

Ta vaše firma parazituje jen na svých soukmenovcích vy tomu říkáte podnikání, než se najde ještě větší šibal který s vámi zatočí;-)

8 8
možnosti
JH

Pokud je Vaším cílem hromada peněz a kariéra, tak pracujte klidně 20 hodin denně a 7 dní v týdnu, a já Vám Váš nadstandartní příjem nebudu vůbec závidět. Je ale rozdíl, jestli někdo musí takto pracovat jen kvůli tomu,aby si vydělal aspoň na uživení rodiny, tak jak to má nejspíš ta Vaše obdivovaná uklizečka ;-€. Když budete dostávat 60 Kč na hodinu, tak Vás chci vidět, jak si zvednete životní úroveň, i kdybyste pracoval i ve spánku. Navíc si asi někdo pod pojmem práce představuje něco jiného... .

15 7
možnosti
JP

smysluplna prace je to, za co je nekdo ochoten zaplatit ... pokud mozno dobrovolne. pokud nejaka prace nikomu za zaplaceni nestoji, pak je takova prace vcelku i zbytecna.

2 0
možnosti
JM

To si fakt myslíte, že když tu bude dvakrát víc realitních makléřů nebo bankovních poradcu, jako jsou vaši přátelé, že tu zavládne blahobyt? 8-o

13 8
možnosti
PM

P10e92t42r 49M40a56n

23. 11. 2012 14:29

a proč to vy chcete řešit. Starejte se o své blaho sám.

8 12
možnosti
JN

Je dobré, že chcete jít studovat psychologii. Patrně se tam konečně dozvíte, proč si tímto životem kompenzujete to, že se vám nikdo pořádně nevěnoval.

9 7
možnosti
LH
IH

I28r72e70n23a 10H27r52u36b58á

23. 11. 2012 14:18

To máte marný. Kdo vede řeči jako váš spolužák o rozevírajích se nůžkách atd, tomu to prostě nevysvětlíte. Diskuzi číst ani nebudu, protože dostanete co proto ;-)

11 10
možnosti
AA

Marný to není, jak myslíte že že tato firma bude čistá? Vietnam je rudý blízko je rudá Čína a Korea. Jako dlouho myslíte že se o tuto firmu nebudou starat dlouho tajné služby všech jmenovaných zemí? a další?nemluvě o mafiích z východu které se o budoucí vývoj tohoto pracujícího co se o sebe umí postarat postarají.

0 6
možnosti
AA

V zásadě nemám nic proti Vietnamcům, jak myslíte že se tady udržíte na trhu dlouho?? velice naivní podnikání.

1 6
možnosti
  • Počet článků 24
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4233x
Podnikatel a lektor. Spoluvlastník neortodoxního vzdělávacího centra AVIETTE. Milovník koček, čajů a dobrého vína.