Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PD

Mimochodem, Vladimír Špidla byl jediný předseda ČSSD, který vyhrál volby tak, že získal hlasy politckého středu (to on také stojí za zánikem US a čtyřkolky). Zeman s Paroubkem se snažili brát hlasy KSČM, to je jejich vizitka.

Špidlova slova o Zemanovi mají určitou váhu a já bych je bryskně neodmítal jako "nesmysl".

Pro ČSSD je druhé kolo doslova noční můrou a prohrají v každém případě. Jde jen o to, zda prohrají hodně nebo přímo katastrofálně. Nezávidím jim.

1 2
možnosti
AK

S čím jedině souhlasím, že by příznivci čSSD měli raději volit Karla. Pokud by si zvolili Zemana, tak jim tu jejich stranu rozloží.

1 3
možnosti
Foto

Hloupost. Naděje, že strana ČSSD zanikne s novým prezidentem, je asi taková, že tento týden nastane konec světa. Příznivci ČSSD budou podle mého volit menší zlo, to znamená Zemana.

3 1
možnosti
AK

Tak vy jste pravicový volič a volíte Dintsbiera? Není to tak trochu schíza?

1 1
možnosti
PK

Omlouvám se ale članek jsem nemohl přečíst neb nadpis je nesmyslný, chtete-li irelevantní;-DR^;-D

1 2
možnosti
MC

Neházejte ovcím hůl. M.Zeman se nebude mstít. Mstí se jen slabé osobnosti. Souhlasím s Vámi, že  J. Dienstbier je trochu rozdílný od pánů "vorala,švejka či účetního". M.Zeman pokud by zvítězil, tak by jistě podpořil levicové aktivity J.D., ale to by se musel pochlapit a jasně vyrazit. Uvidíme, zda dokáže přetvořit iracionalitu oranžové známky v realitu faktu. Ovšem pravice jsou svobody, bezpečí a hodnoty. Levice je větší přiznání se ke svým slabinám a volání pomoci, ať si to mnozí přiznají v duchu či přímo. Ti co to nedovedou přiznat přímo tvoří iiracionalitu oranžové známky.

1 1
možnosti
AK

Jasně, Zeman není vůbec mstivý;-D. To si děláte srandu?

1 2
možnosti
MS

"Inteligentní" lidé kdysi volili také pro dnes krachující EU-chozrasčot v agonii a naše členství v něm. Výsledky volby těchto "inteligentů", které tak podporuje i aristokratická primanoda zašlých časů Evropy, dnes můžeme vidět a rozhodně je to nectí, pokud to z nich nedělá rovnou idioty. Tak či onak, o ničem pěkném to nesvědčí. A bylo by také dobré, aby si "inteligentní" lidé položili otázku proč Schwarzenberga volit i z jiného důvodu - o Klausovi se říkalo, že nás izoluje v krachujícím EUrosvazu. Tak proč dnes volit politika, který nás bude svými nazelenalými pravda-láska názory a postoji poškozovat a izolovat mimo něj? Není to v době hospodářské sublimace EUrosvazu bez peněz, poptávky, leč s nesplatitelnými dluhy a rostoucího významu zbytku světa celkem iracionální a směšné? Nebudeme si muset se Schwarzenbergem kromě rostoucí nezaměstnanosti spíše zvykat na toto?

:

http://zpravy.idnes.cz/fischer-na-expo-do-sanghaje-nejel-podle-cinanu-by-ho-neprijal-ani-starosta-1qx-/domaci.aspx?c=A100518_144947_domaci_abr

:

4 2
možnosti
MC

Souhlasím s Vámi. Pravdy-lásky naplnění moralisté a volný trh je zcela něco jiného než kázat vodu a chlemtat víno. Proto Češi slaví a staví raději EU doporučené pomníky a uniká jim pravdivé hodnocení faktů. Na hrad si potom přijdou tito totalisté v zájmu sjednocené Evropy hlásat své lži s mediální podporou levicových českých fanatiků linčují českého presidenta. KarmaR^

1 3
možnosti

Nevím, jak se shoduje inteligence se servilností ke knížeti.

Ale mohl by jste lidem poradit, jak se řekne německy

"Ručičku líbám milostivý pane kníže".

Možná to budete potřebovat vy!;-D

8 6
možnosti
TH

To je slusna trapnost. 

Pan Schwarzenberg je Cech a nemecky se musel sam naucit.  Titul nepouziva a pouzovat nechce. Fakt jste si nevsiml?

1 2
možnosti

Vyzýváte INTELIGENTNÍ  voliče. Ti, kdo dobře vidí, jistě nepřehlédnou, jak Miloš Zeman po celá léta "prospívá" ČSSD a jistě také nepřehlédli (ne)doporučení soc.dem. Lidé mají ZVÁŽIT podporu. Své již také řekli nejen Dienstbier, ale i Zaorálek, Špidla a Bublan. Hlupáky, kteří si nevidí na špičku vlastního nosu, ovšem nepřesvědčíte. Oni neví, že volit budou pokračování klaus-zemanovské kliky v politice a dokonce i dost možná pokračování aktivní politiky Klause samotného. Až procitnou, budou se divit. Zemana budou volit - kromě komunistů, části zemanovské soc.dem. a nahnědlých xenfóbních, šovinistických klausovců - jistě také někteří bývalí voliči VV, lidé, kteří jsou ochotni skočit na každý špek. Ten, kdo se chce hnout dopředu a podporuje moderní evropskou levici, hlas Zemanovi ale hodit nemůže.

[>-]EUR^:-)

4 10
možnosti
ML

M65a91r33e46k 60L19i22b35a

14. 1. 2013 2:28

co to je moderni evropska levice, více bidy a mene práv od EU? Tam kde dozadu znamena dopredu ?

4 2
možnosti
MF

Nejsem volič ČSSD, ale budu samozřejmě volit českého kandidáta na prezidenta ČR Miloše Zemana. Nebudu rozhodně volit Kalouskovu loutku, člověka, který schvaluje amnestie, který schválil církevní restituce a kterému nevadí ve vlastní straně Drábkův gang. Kníže se neštítil zvednout ruku pro okrádání důchodců, postižených a maminek s dětmi. Není cool a není in, je to Eurohujer, který kope za někoho úplně jiného, než je Česká republika.

14 1
možnosti
MC

Vše je trochu složitější, ale netřeba rozboru. Karma za krok vpřed.R^

2 0
možnosti
ML

M50a70r68e86k 69L84i26b27a

14. 1. 2013 1:36

Mně je celkem šumák zda bude respektovat jinou vládu či ne, hlavní je, že nebude respektovat nás občany soudě dle schválených zákonů...

0 1
možnosti
  • Počet článků 24
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4234x
Podnikatel a lektor. Spoluvlastník neortodoxního vzdělávacího centra AVIETTE. Milovník koček, čajů a dobrého vína.