VF

Dobrý den. Vyjadřuji zásadní souhlas s obsahem uvedeného příspěvku. Dovoluji si přičunit názor, že pokus o vytvoření spojených států evropských je, jak ukazuje celkový vývoj, nereálná chiméra. Sám onen evropský parlament je nezvladatelná byrokratická hydra, která se živí a stravuje sama sebou a zejména ideologickými vidinami. Je to další příklad, jak se gigantický nadstátní konglomerát nafukuje do nezvladatelné a neprůhledné změti byrokratického chaosu bez schopnosti účinně reflektovat aktuální politickou realitu. O to víc jsou lukrativní pozice veškerého aparátu spojené s existencí tohoto molochu věčným lákavým snem všech stále neschopnějších politických parazitů.

PV

Pan Zahradil, to je panečku bojovník za své názory ... s 27% neúčastí při výkonu svého povolání ... takové divně pravicové, flákat se v pracovní době.

RK

Kozel výše píše, že je to Eurorealista. Jeho reálný přínos je velká nula.

MM

V referendu jste hlasoval proti vstupu, teď jste z EU zklamán.

Neexistuje EU a my, my jsme EU.

MM

Dodám, jako důchodce v pohodě hrajete golf, pak si dáte tatarák nebo stejk, cestujete po Evropě za fotbalem.

Možná si tak mohl užívat někdo schopnější než vy, akorát měl tu smůlu, že neměl tu správnou rudou knížku jako vy.

V čem vám osobně vadí EU?

ODS možná ubrala ze své pravicovosti, ale zase v ní ubyli kmotři a klientelismus. Takže pro mne změna k lepšímu.

LH

Kmotři se spíše chytře schovali za figurky na šachovnici

Foto

Mýlíte se. Změnil jsem se hodně. Přibral jsem 10 kg

JP

EU nám přinesla neskutečné možnosti a neskutečně vysokou životní úroveň. Jen jsem nečekal, že po 20 letech tu bude tolik remcalů a tolik příznivců starých komunistických pořádků a Ruska. Ono to s tím dnešním Ruskem hodně souvisí + špatná paměť. Pokud jde o Zahradila, je to dlouhodobý bojovník proti EU, čímž plní přání Putina. Dnes se tito lidé odhalují, a tak si můžeme uvědomit, proč to tu tak vypadalo. V KSČM by tito lidé nebyli nic platní.

Foto

Zahradil je eurorealista, v tom rozhovoru jasně říká, že o vystoupení z EU nikdy neuvažoval a pamatuju si ho ještě z domácí politiky, kdy říkal, že do EU ano, ale vzpříma, ne po kolenou. Jak potom nazvat Petra Fialu, který dříve EU a Brusel tvrdě kritizoval, mnohem ostřeji než Zahradil. Snad platí, že kritika pomáhá a zlepšuje.

Foto

Zahradil je malý Klaus, takže velká špatná. Ten je schopný přestoupit k Babišovi, nebo Okamurovi. Asi by se tam víc hodil.

MK

Zahradil je jeden z posledních, kvůli kterým jsem ODS volil.

RK

No jasně. A plynule jsi přešel k oligarchovi. A teď tu o Karkulce.

  • Počet článků 251
  • Celková karma 25,43
  • Průměrná čtenost 1176x
Pokud svoboda něco znamená, znamená to "právo říkat lidem to, co nechtějí slyšet" aneb co si myslíš o sobě ty, je mnohem důležitější, než to, co si o tobě myslí ostatní...

Seznam rubrik