Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Kdokoli, kdo na internetu, na sociálních sítích, na webech veřejně omlouval, zdůvodňoval, či jinak relativizoval invazi tím, že Ukrajincům odpíral právo na svoji nezávislost a státní suverenitu si zaslouží omezit vlastní nezávislost a vlastní suverenitu přesně podle výrazu oko za oko. Třeba jen vypnutím webu.

Je třeba si uvědomit, že jsme s Ruskem oficiálně v nepřátelském vztahu už od roku 2021 a podle toho se ČR musí chovat. Rusko nás oficiálně dalo na seznam nepřátelských zemí a ten seznam utvrzujeme každým vlakovým konvojem.

Takže nejde o ústavu, ale o bezpečnost ČR. A odstavec 4 jasně říká, že svobodu slova lze omezit pokud je to nezbytné k zajištění bezpečnosti státu.

1 1
možnosti
Foto

No, to je moc hezké - prostě už zase CENZURA. :-/;-(

5 3
možnosti
Foto

Na to je úplně jednoduchá odpověď. Cenzura je vždy zásah státu. Když budu mít nějaké soukromé stránky a určím si, že se nebude používat třeba slovo "lilek", není to cenzura, je to jen moje rozhodnutí a nikoho na stránkách nedržím. Ale pokud přijde stát a donutí mě stránky vypnout, protože na nich není možné napsat slovo "lilek", tak je to cenzura. Každý soukromý vlastník by měl mít možnost si na svém hřišťátku určit svá pravidla, každý návštěvník má možnost to hřišťátko nenavštěvovat.

3 1
možnosti
Foto

Napsala jste to moc pěkně a výstižně R^

2 0
možnosti

Také jsem nevěřil, že se toho dožiju. Ale byl bych pro příště opatrnější. Dnes je to sice jen nesprávný pohled na svobodu vyjadřování, nicméně už teď vypadáte podezřele. Jak jsem si všiml, zdejší demokrati si už dělají seznamy a nevím, jak daleko doba, kdy se budou "zrádci a kolaboranti", kteří si dovolí nesouhlasit s jediným správným názorem, stavět ke zdi.;-)

6 1
možnosti
Foto

Dnes mi napsal jeden můj dlouholetý kamarád, že se mnou nesouhlasí v mém pohledu na současný Západ, o kterém jsem napsal, že dlouhodobě to s ním jde od desíti k pěti. Nenapsal to sice natvrdo, ale pochopil jsem z jeho řádků, že v podstatě jsem taky zrádce a kolaborant ...

0 0
možnosti

Ja souhlasim, protoze ted ti komentatori s mdlejsim rozumem budou muset tech par svych mozkovych zavitu zapojit.

4 2
možnosti

Od levicových fanatiků jako vy je souhlas moc překvapivý

2 3
možnosti
Foto

Je to neštěstí, protože řada zdejších komentátorů teď nemá odkud opisovat a hledat inspiraci.

Bohužel je u nás dost lidí, u kterých by se dalo pochybovat o existenci rozumu. Náš soused např. se nejprve upsal u Bohemia Energy, pak tvrdil, že vakcína Sputnik je nejlepší, předevčírem, že válku rozdmychává premiér Fiala a EU atd.

Tak mi někdo řekněte, odkud to může mít? Ze své hlavy?

Nebezpečí takových pseudoinformací (politicky korektně) jsme viděli, jak děda zblblý podobnými kecy zatarasil trať kmenem stromu.

Určité články také iDNES nepustí a případně natrvalo odstřihne blogera. Pokud si v těch zablokovaných webech nedělali sami kontrolu, jejich problém.

Ono lze uveřejnit článek, který je i za hranou, ale s redakčním komentářem, že např. není v souladu s názorem redakce, a doplněná komentářem.

Pokud si někdo myslí, že zablokování bylo nesprávné, měl příslušné redakce upozornit, že publikují lži a desinformace.

8 3
možnosti

Co je vám do toho, co říká nebo dělá soused? Vnucuje vám to? Asi ne, takže si laskavě hleďte svého.

6 7
možnosti

Fiala přiznal, že vypnutí dezinformačních serverů bylo trochu na hraně. Pro ty méně chápavé přeložím. Vypnutí dezinformačních serverů bylo nezákonné.

10 5
možnosti

Kdyz jste si tak jisty, tak klidne muzete podat trestni oznameni na soukromou firmu. Budete za hrdinu ... ;-)

3 0
možnosti

Ono je vůbec diskutabilní, co je to dezinformace. V minulých 2 letech byla spousta věcí také původně označena jako dezinformace nebo konspirace (a spousta tzv. dezinformátorů a konspirátorů byla důsledně umlčována), a netrvalo dlouho, když se prakticky všechny tyto původně označované "dezinformace a konspirace" staly realitou.

Myslím si, že každý, kdo se řídí svým rozumem, vycházeje navíc ze zkušeností, je schopen velmi snadno poznat, co je pravda a co lež, a nepotřebuje k tomu nikoho, tedy ani žádný web, aby mu to musel jakkoliv vysvětlovat.

Ostatně V. Havel (a ráda dalších) byl svého času také označován za nebezpecného dezinformátora, že...

8 1
možnosti
Foto

Nejvice dezinformacni byl web MZ,jak se ukazalo. Mel by byt stazen jako prvni.:-)

3 5
možnosti

Poté, kdy Putin pohrozil použitím jaderných zbraní, dostali jsme se do války za naši svobodu, naše životy a vůbec za existenci života minimálně v Evropě. Proto pokládám takové opatření za naprosto přiměřené.

8 2
možnosti
Foto

Kdo souhlasí s činností těchto webů na našem území, tak souhlasí s nepřátelskými akcemi proti naší zemi na našem území. Protože nic jiného ty weby nedělají.

7 3
možnosti

No, já si nahoře dělal legraci a demokrat Flaška už to uvedl do reality. Kdo nesouhlasí s omezením webů, automaticky souhlasí s nepřátelskými akcemi a je to proruský troll, zrádce a kolaborant. A je třeba si takovéto lidi zapamatovat, nahlásit a v případě nouze je nejlépe postavit ke zdi a likvidovat! Samozřejmě, v souladu s evropskými hodnotami a po bolševicku... co to kecám, vlastně přísně demokraticky.

3 1
možnosti
  • Počet článků 246
  • Celková karma 21,58
  • Průměrná čtenost 1281x
Pokud svoboda něco znamená, znamená to "právo říkat lidem to, co nechtějí slyšet" aneb co si myslíš o sobě ty, je mnohem důležitější, než to, co si o tobě myslí ostatní...

Seznam rubrik