Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PG

P61e86t38r 65G97r70u67b94e41r

19. 11. 2022 9:50

Váš článek bych klidně podepsal, mám absolutně shodný názor, akorát těch prášků již beru podstatně víc.

7 1
možnosti
OD

Tehdá 33 let starý náměstek v SBČS nám dnes vystavuje účet, podívejme se. Normalizační kádry by neměly mít tu drzost a soudit, jak se povedlo / nepovedlo uklidit ten humus, který tu se soustruhy nadělali.

Tenhle článek je důkaz, že normalizátoři to nemají ani po dalších 33 letech v hlavě nějak srovnané a dál tápou.

To, že je k tomu Slávista, jen dokresluje obrázek. Obrázek nešťastníka.

4 6
možnosti
OD

P.S.

V roce 1988 vstupovat do KSČ? Připomínáte mi toho chlapíka, který nastoupil na Kačerově do vlaku, který jel do depa. Ne omylem, schválně. Proč nenastoupit do vlaku, kterému odpřahají lokomotivu?

Ten Samet nebyl "proti nim", ale přesně proti takovým, jako jste Vy, pro kariéru se stát gangsterem ve chvíli, kdy šéf gangu vyjednává se šerifem Reaganem nějakou tu amnestii?

Cpát se mezi ty, kdo mlátí lidi po ulicích, protože došly argumenty, abych mohl na lepší židli, to je pane charakter.

Jsem rád, že Vás tu máme - jste takový maskot své generace.

8 5
možnosti
AM

Pěkný, zajímavý blog R^.

5 3
možnosti
JV

J76i13r58i 30V11r32a21b92e97c

19. 11. 2022 8:00

Já jsem rád, že žiji v této době a ne za bolševika. EU Ti uplakanci mají možnost u soudruha Putina dále snít své rudé sny.

7 1
možnosti
LH

Vidíte svět úplně stejně černobíle jako ten váš Putin.

0 0
možnosti
VS

Napsal jste to skvele. Tak to proste je. Nas skvely Zapadni svet spadl do totalniho moralniho bahna ze ktereho se uz zrejme tezko dostane.

10 8
možnosti
Foto

Jistěže, za to socialismus/komunismus byl ráj na zemi.

4 1
možnosti
JP

Nemohu souhlasit s tím, že se toho po Listopadu mnoho nezměnilo, vše se změnilo zcela zásadně a asi popudím věčné remcaly, ale k lepšímu. Můžeme volit, můžeme zakládat libovolné politické strany, můžeme bez obav veřejně vyslovovat své názory, můžeme demonstrovat, můžeme cestovat po celém světě, můžeme svobodně nakládat se svým majetkem, žádný vlivný soudruh Vám nemůže libovolně zabírat nebo vyvlastňovat pozemky ani nemůže rozhodovat, zda se Vaše děti dostanou na tu či onu školu, nikdo na Vás nepíše kádrové posudky...Jsem pamětník jako Vy, to je jen připomenutí pro ty mladší, kteří to berou jako samozřejmost a nemají v sobě potřebu ctít nějaké zásady a byli by ochotni demonstrovat třeba za levnější plyn od Putina a obětovat mu Ukrajinu. Můžete vysvětlit, jaký mráz přichází z Bruselu a Washingtonu? V nadpisu je stavíte na roveň Kremlu...Mráz přichází především od některých věčných remcalů, kteří by ve skutečnosti chtěli návrat socialismu a s nadějí fandí Putinovi. Jenže to je jen iluze, socialismus se ukázal jako nekonkurenceschopný a zkrachoval na celém světě.

18 3
možnosti
Foto

Děkuji za váš komentář, ale nemohu s ním souhlasit. Nepochopil jste, o čem píši. Píši, že socialismus nezkrachoval, ale že naopak vládne světem. A v tom je ten problém zcela zásadní...

7 3
možnosti
JL

Pane Jiří Beránku. Jsem trochu starsi nez vy. Take trochu vice "edukovany" zivotem ve trech statu sveta. Ty dva posledni, jsou velikani rozlohou a i poctem obyvatel. Muj zivot v obou statech mi ukazal na cem je zalozena ta sila obou statu. Maji organizaci vedeni techto celku perfekne promyslenou a jen s malymi upravami od vzniku techto dokumentu. To je presne to, co oba staty drzi proti naporu novych myslenek, ktere nemaji jinde spravne vysledky.

Proc o tom pisi?? Rok1989 jsem prozil v tom poslednim state a mohu rici s nadsenim, ze konecne skoncilo to, co nas brzdilo jak ekonomicky, ale take myslenkove.

Zde jsem se vsak zklamal. Slyset premiera diskutovat s prednimi ekonomy jednoho s tech statu, zacal jsem mit obavu z vysledku v hospodarstvi. Dalsi hruza prisla, kdyz jsem volil podle ceskeho systemu a vysledkem byl PAT, mezi dvema ciniteli dvou nejsilnejsi stran.

Studoval jsem rozdily vedeni statu a volebni system u tech tri statu. Okamzite jsem pocitil, co chybi tomu ceskemu. Pisi o tech chybach stale a od zacatku meho clenstvi v techto internatovych strankach. Me cislo jako clen, je velmi nizske. (1571). Jsem ochoten znovu a detailne popsat ty zmatky v celem systemu.

Trochu vas doplnim v tom nadpisu, pane Beranku. Mraz neprichazi jenom z tech mist vami jmenovanymi, ale take z Prahy jako hlavniho mesta a pak z cele republiky, ze si neumime urovnat organizaci statu s jejim zakladnim zakonem, aby politici nemohli krast, oblbovat obcany a aby ti, kteri se ukazi jako "smejdi" byli potrestani podle lepsich zakonu nez jsou dnes. V hospodarstvi je nutny presny rad, presna pravidla a podminky.

Znovu opakuji. Volba ideologickych stran je jeden z duvodu neuspechu. Volba jedince je nejsilnejsi demokraticka sila od dob otce demokracie.

Obcane premyslejte o tom a tlacte politiky k naprave.

13 0
možnosti
Foto

Děkuji moc za váš věcný komentář, který se mi líbí. Asi si budu muset vyhledat vaše články a dozvědět se víc o vás a o vašich názorech... Dovedu si představit, že máme hodně podobné

0 0
možnosti
HH

Němci se maji nezaslouženě lépe, protože my jsme tu budovali komunismus...a za to vrazi z wolstrytu fakt nemůžou...

5 4
možnosti
Foto

Přečtěte si to prosím ještě jednou, abyste pochopil, co mám na mysli. Tedy jestli to vůbec dokážete pochopit

2 0
možnosti
JL

Dovolil bych si poradit panu Berankovi, aby si precetl blog pana Jilka "Ono se rekne norma" nize.

1 0
možnosti
DR

Moc hezky napsané, jasná karma. R^

4 2
možnosti
  • Počet článků 247
  • Celková karma 20,48
  • Průměrná čtenost 1276x
Pokud svoboda něco znamená, znamená to "právo říkat lidem to, co nechtějí slyšet" aneb co si myslíš o sobě ty, je mnohem důležitější, než to, co si o tobě myslí ostatní...

Seznam rubrik