Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZM

Také se divím, že sebe, své myšlenky a své soukromí paní Vlachová tak "nemilosrdně" a často "odkopává" na svém blogu. V mládí jsem často slýchávala přísloví "Mluviti stříbro, mlčeti zlato".........téma k zamyšlení pro některé blogery.

0 0
možnosti
Foto

Pokud je motivaci sebereflexe dotycne blogerky,pak je clanek prinosny. Obavam se,ze dotycna blogerka je spise vyzvou pro sveho syna (o kterem psala) a jebo rodinu a pripadne pro sve okoli. Lidi blizko ni je mi trochu lito,protoze na rozdil od nas,je pro ne dulezitejsi...

0 0
možnosti
Foto

Po přečtení Tvého blogu jsem byl nepřímo donucen seznámit se i blogem pí.Vlachové. S věcným obsahem jejího blogu vcelku souhlas - ženy by měly umět být ženami, se stylem jejího podání mám ale problém také.

Za Tvůj blog karmaR^.

1 0
možnosti
Foto

Blogy paní Vlachové jsem několikrát četla, ale tak mě znechutily, že je už raději neotvírám... A panu Berákovi věřím, zaslouží si karmu. R^

4 0
možnosti
JJ

Moja řeč, pane kolego!:-) Náš věk má, k tomu co jste napsal, jednu velkou výhodu. Těch žen, které jsou mladší a nějak přitažlivé, je s přibývajícími lety čím dál víc. ;-D

Chtěl jsem paní něco napsat do diskuze, ale pak jsem si řekl, že podobní lidé byli v dřívější době mezi indiány hájeni, ženy pak ve středověku upalovány na hranici. A to si paní blogerka, která musela vyjímečně "sockou", přecejen nezaslouží a nemá smysl s ní ztrácet čas. Já se přikláním k té první možnosti.;-)

3 0
možnosti
PC

Na svět kolem se díváme a vnímáme jej podle toho, co nosíme v srdci. A v podstatě vlastně to, co sdělujeme, ať už se to týká čehokoliv, je naším zrcadlem.

Vašemu blogu samozřejmě karma, pane BeránkuR^

5 0
možnosti
Foto

Nic není samozřejmostí, ale děkuji a přeji hezkou neděli

1 0
možnosti
MB

Dopracovala se až k autu? Tomu nemůžu uvěřit. ;-D Vám karma.

4 0
možnosti
Foto

Díky, s humorem jde všechno líp ;-)

1 0
možnosti
MK

Paní Vlasáková evidentně žádná "socka" není, protože ona jezdí autem,

Opravte si, prosím, příjmení.

Jinak karma.

2 0
možnosti
Foto

Má ho správně- Vlachová:-)

3 0
možnosti
Foto

Autorka je taková extrémní pořád.

Mám to akorát naopak: řídím rád, ale když můžu, tak autem nejedu - v zimě MHD a od jara do podzimu na kole nebo koloběžce.

To málo pro ekologii (i peněženku) se dá udělat snadno a ještě to prospěje zdraví.

Rejpalům: pokud se někdo cestou do práce nemůže vyhnout silnicím s hustou dopravou, kolo jako možnost odpadá.

5 0
možnosti
Foto

Po Praze třeba jezdím zásadně metrem, nebo tramvají, pokud nejedu někam na periferii. Tramvaj mám dokonce raději, mohu si prohlížet město. Takže koukám většinou z okna a kochám se, než abych sledovala, co má která ženská na sobě:-)

8 0
možnosti
EH

Člověk bývá šťastnější, když se přestane vidět okem jiných lidí a zaměří se na sebe, co je pro něj důležité.

Nakonec člověk ocení víc lidi milé a vychované než dámu v perfektním kostýmku, která začne zdržovat u pokladny kvůli prkotině, nebo se předbíhat ve frontě, protože lepšolidi mají přednost před sockami. ;-)

7 0
možnosti
PC

Ony ty dámy v perfektním kostýmku, jak jsem měl možnost poznat, nejsou zrovna těmi nejženštějšími a nejpřitažlivějšími. Chybí mi u nich ta pravá, ničím nefalšovaná a přirozená ženskost, jakou vidím u dam vkusně oblečených a zjevně netoužících lacině zaujmout pouze navenek.;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 247
  • Celková karma 20,56
  • Průměrná čtenost 1276x
Pokud svoboda něco znamená, znamená to "právo říkat lidem to, co nechtějí slyšet" aneb co si myslíš o sobě ty, je mnohem důležitější, než to, co si o tobě myslí ostatní...

Seznam rubrik