JZ

Nevidím jediný důvod, proč nepřipomínat tuto surovou vraždu novináře Jána Kuciaka a jeho snoubenky Martiny Kušnírové. Nebo se snad smí mluvit jen o atentátu na Fica?

Já nejdříve shlédnu dokument a pak se k němu vyjádřím. Naopak hodnotím zařazení tohoto dokumentu na ČT2 kladně.

Foto

Proč se tedy vyjadřujete už teď, když jste to ještě neviděl?

JH

J31a14n 58H85r71u46š74k53a

28. 5. 2024 10:47

Zase světové spiknutí, proč teď, komu to prospěje, kdo to ovládá...

Pokud svoboda něco znamená, znamená to "právo říkat lidem to, co nechtějí slyšet" ... docela chupce, že toto máte v popisu své osoby:D

LV

Přesně jste zdokumentoval přístup lidí jako Vy k veřejnoprávním, potažmo k veškerým médiím. Dokument jste neviděl, ale už máte naprosto jasno, komu se bude líbit a komu ne, zda se "hodí" do dnešní doby nebo ne.

Mimochodem - veřejnoprávní média tu máme mimo jiné i proto, aby říkala to, co se většině líbit nemusí. Na rozdíl od komerčních.

Foto

Problém je, že já ho na rozdíl od vás už viděl... Takže diskuzní příspěvek mimo mísu

PB

P35e89t12r 21B33u34r27i57a10n

28. 5. 2024 14:42

Těžko okomentovat tu hromadu bludů, kterou jste vypotil.

Je z toho hodně znát, že máte svět stále antagonisticky rozdělený na západní buržoázní chapadla z Wall Streetu a proletářský lid statečně stojící na barikádě pravdy, lásky a míru.

O tom svědčí i ta pomatenost o státní propagandě vedená premiérem Fialou, který všemi podlými prostředky bojuje proti dobrotivému Ficovi, nositeli jediné pravdy. Sice nevíme, co by z toho Fiala měl, ale jak říkám, Mordor a ti druzí.

Jen mě zarazily dvě věci ve vašem bludišti vyprojektovaného světa.

Tou první je hrdinné disidentství proti mocným tohoto světa podpisem věhlasné charty24 a konspiračním hledání pravdy v každém stéblu hnoje a přitom nenávidíte dokument, ve kterém novináři dělají to stejné, a oproti vám opravdově a ještě k tomu odhalili mafiánské spiknutí na vládní úrovni.

A za druhé, že tuto vraždu na objednávku považujete za diskreditaci Fica, který se ovšem dušuje, že s ní neměl nic společného, vůbec o ní nevěděl a sám ji statečně odsoudil.

Uvědomujete si, že tím vlastně říkáte, že v tom sám jel jak v Pendolínu, lže jak Rudé Právo za normalizace a my o tom mlčme, protože to ničí Beránkovy sny o boji zla a dobra a o tom, že něčemu rozumí?

Foto

Nedalo mi to moc práce. Napsal jsem to za pět minut. Co na srdci, to na jazyku a někdy i na blogu. A jsem rád, že jsem to tady ještě nezabalil. Povedlo se mi svou otázkou donutit vás k napsání diskuzního příspěvku, který je skoro stejně dlouhý jako můj dnešní příspěvek

Foto

Co tím ta ČT sleduje, že jo?

Já to tedy nevím a určitě bych jí nechtěl z něčeho negativního podezírat....... Jenže jestli ale ona naprosto zákeřně nemá ten nekalý záměr, aby to zájemci mohli vidět.

Lumpárna nejhrubšího kalibru, co?

Pokud vám nedošlo, v čem váš minulý článek odporuje kodexu blogera - že odkazem na tzv. Chartu 2024 děláte reklamu politické straně, pak je to s vaším soudným uvažováním dost tragické. I když... ta Charta 2024 je něco tak přihlouplého, že jste odkazem na ni možná této politické straně uškodil, vy disidente na baterky.

MV

Co by asi tak sledovala...? Prostě uvede dánský (tuším) dokument o odporné vraždě novináře a jeho snoubenky. Vraždě lidí, kteří se dostali dál, než bylo tehdejším zájmům vedení státu milé. Někdo se rád podívá na seriál ze zoo, mně zajímá zkracování této otřesné skutečnosti zahraničním štábem. A nejen za to ČT dík.

Foto

A kdy se to má odvysílat? Až si to budete přát Vy? A ČT má vyjadřovat názory většiny? Nemá tu být náhodou pro menšiny? A proč by jí měli platit jen ti, co se na ní koukají? V tom případě odmítám přispívat ze svých daní na Váš důchod. Taky Vás nemusím.

Foto

Díky za vysvětlení. Současnou vládu podporuje malé procento obyvatelstva

Foto

J57a76n 13Š88i15k

28. 5. 2024 14:41

No, ano. Fiala je nepochybně s iDNES.cz spojen a stojí za stažením článku. A vzhledem k tomu, že je řízen ze špionážní centrály CIA, tak to vlastně vymyslel celé Biden a ta banda ze senátu USA, které platí Musk. A jistěže měla ČT zvolit lepší dobu nasazení toho dokumentu o Kuciakovi. Třeba Štědrý den nebo Velký pátek, to jsou určitě vhodnější termíny. Včera by ten termín byl vyloženě nevhodný, to spáchali atentát na Heydricha paní Mullerová. Hezký den

Foto

Já bych prostě volný výběr zakázal. Co si má taky televize pouštět co chce, že jo. Pěkně prokádrovat, ať zasedne komise a určí, co a hlavně KDY se bude vysílat. Věřím pane kolego, že byste byl platným členem výběrové komise. Nechcete to zkusit?

  • Počet článků 251
  • Celková karma 25,43
  • Průměrná čtenost 1176x
Pokud svoboda něco znamená, znamená to "právo říkat lidem to, co nechtějí slyšet" aneb co si myslíš o sobě ty, je mnohem důležitější, než to, co si o tobě myslí ostatní...

Seznam rubrik