Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

40 let totality kolem nás pochodovali volby bez našeho jakéhokoliv zájmu o výsledek. Pak jsme si cinkáním klíčů nadělili zbraň, se kterou dosud neumíme zacházet. Tou zbraní je volební lístek. Jakou má ten lístek moc, pochopili nejdřív veksláci s naší důvěrou a tihle političtí šmejdi lžou jak o závod, nic není svaté, jediný cíl je moc, ze které tečou miliardy. Doufám, že už jako voliči procitáme a vidíme jakou mocnou zbraní je volební lístek, že ho nepoužijeme zbůhdarma na to co říkala Máňa, nebo kdo je nejvíc vidět v televizi, nejvíc slyšet, nebo je nejvíc sprostý.

Použijme lístky na ty nejvíc upřímné, na ty, kteří mluví a dělají jaksi v souladu se svým přesvědčením, u kterých víme co dlouhodobě chtějí a svůj názor nemění podle momentálního veřejného mínění, které má trvanlivost jarního počasí.

Naši mocnou zbraň máme možnost použít jen jednou za 4 roky, a jen jeden výstřel, to je sakra málo na to, si tuhle akci nechat utéct, co říkáte.

0 0
možnosti
Foto

Svobodné volby se mají zakládat na férové(!)soutěži politic. subjektů, ucházejících se o přízeń voličů. Ale kterých ,,subjektů", že;-)

1 0
možnosti
JK

Jo, v podstatě jakých je libo, jen je dostat na ten lístek, že. Férové volby budou, pokud se nenecháme podvádět.

0 0
možnosti
Foto

I tak. A nejvíce, bylo-li libo, možná i s heslem :,,nemožné ihned, zázraky do tří dnů. A to zajistíme jedině MY, nikoli Voni";-)

1 0
možnosti
JK

Dobrý postřeh, tyhle hesla se nikdy neomrzí, přetrvávají věky, asi proto, že se stále někdo na to chytí. Já si vždy představím novověkého mastičkáře jak z pódia vyvolává chválu na své masti a elixíry a veškerá nádhera podobných hesel je v čudu. ;-)

P.S.: Už tehdy to zabíralo.;-)

1 0
možnosti
Foto

Je to velice dobře napsáno, ale bohužel obrovská iluze. Můžete mi ukázat někoho z politiků dob minulých, nebo současné doby, který by to splňoval?

I kdyby někdo tyto bohulibé úmysly měl, tak ho strana za kterou kandiduje semele k obrazu svému. Stále platí, kdo chce s vlky žíti, musí s nimi výti.

Politiky volič zajímá jen před volbami, to je schopen naslibovat modré z nebe, ale jde mu jen o jedno, dostat se k moci a tedy i k penězům. Zářným příkladem jsou v současné době koalice stran, které mají v řadě oblastí úplně rozdílné programy a názory na řešení. Jediným společným poutem je dostání se k moci a odstranění Babiše. Vůbec mi nepodsouvejte, že bych se jej zastával, ale opravdu věříte, že pokud se změní rozložení sil, že dojde k mávnutí kouzelným proutkem a všeobecné spokojenosti. Nemyslím, pojede vše v zajetých kolejích.

1 0
možnosti
JK

Je mi vás líto, když potřebujete pomoc od cizích s ukazováním na politiky. Vaše srabácká nerozhodnost vyústila v obdiv k Babišovi, dobrá, mějte si ho, i když se (nevím proč) za to stydíte, já a mnoho ostatních věří, že Babiš už je minulost a je potřeba začít se opravdu starat o stát, slušných a schopných má tento národ dost, najděte si je sám, když vám je poradím nebudete mi věřit.

0 0
možnosti
Foto

Mně je spíše k smíchu než líto naivita mnohých. Ona totiž i politika je toliko byznys, nikoli nedělní škola pod vedením armády spásy;-)

1 0
možnosti
JK

Není to nedělní školka, ale není to ani toliko byznys, také jde o moc a opojení mocí může zastínit i byznys, také nevylučujte upřímnou snahu o nápravu věcí, nebo jen pouhá víra v lepší věci příští a možnost pomoci. Proto chodíme volit a doufáme. ;-)

0 0
možnosti
Foto

Můžete mi ukázat, kde obdivuji Babiše. Ale samozřejmě protože nevychvaluji Vaše férové politiky (které jste mimochodem neuvedl), tak jsem srabácky nerozhodný a obdivuji Babiše. Jak můžete vědět koho jsem volil a o kom přemýšlím, že jej volit budu. Ale Vy máte samozřejmě jasno.

0 0
možnosti
  • Počet článků 20
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1205x
Člověk, který vždy šel svou cestou, ale vždy se zajímal o cesty jiných. Moje povolání mi pomohlo pochopit nejen to, že naše země je maličká, ale i to, že většina problémů jednotlivce je vcelku bezvýznamných a zbytečných.

Seznam rubrik