Škatulata hejbejte se

Přesně to připomíná naše politická scéna a kabinet Petra Nečase. Už zbývá jen šest členů vlády, kteří vydrželi do poloviny volebního období. Jak příznačné a vypovídající o stavu české společnosti. Kladu si otázku, kde zůstali ti slušní a neúplatní? Korupce bude zřejmě náš národní sport a je už považována za šestý smysl každého politika. Už jsme tak daleko, že kdo nebere nebo nedává úplatky, mohl by být podezřelý. Před volbami mají opravdu všichni plnou pusu boje z korupcí, ale ty konce. Skutek utek.

Nedivme se vzrůstajícímu napětí ve společnosti a absenci úcty k čemukoli politickému. A tak český národ, morálně zdevastovaný lety diktatury proletariátu, dostává další lekci, bohužel snad ještě horší.

Jak můžeme u dnešní mladé generace tvořit morální hodnoty, když se prakticky denně setkávají s realitou.

Proti tomu stojí bezejmenní občané, kteří se už stěží orientují v té záplavě lumpů, zlodějů a lhářů, kteří se nám pokoušejí vládnout. Český národ je otrávený svou politickou scénou a mnozí už rezignovali na víru ve slušnost.

A tak se pánové politici nedivte, že po vás střílí z plastových pistolí, nebo vám malují tykadla, ve snaze na sebe upozornit. Jakoby chtěli říct, my jsme tady, nezapomněli jste na nás? Nejste už tak zahledění do sebe, že národ už vám nic neříká?  Zajímá vás ještě vůbec, jak my žijeme? Jakoby ve vzduchu byla cítit nová revoluce, obávám se však, že by už nebyla ani trochu sametová.

Autor: Jindřich Mareš | středa 3.10.2012 18:56 | karma článku: 17,54 | přečteno: 825x
  • Další články autora

Jindřich Mareš

Roční práce v hajzlu

18.10.2012 v 18:04 | Karma: 10,56

Jindřich Mareš

Odlehčení

11.10.2012 v 19:51 | Karma: 5,27

Jindřich Mareš

Kormidlo se otáčí doleva

5.10.2012 v 15:47 | Karma: 20,64