Strašná noc předsedy Filipa

Předseda komunistů Filip je na tom zdravotně opravdu nevalně. Stále víc se u něj, už i navenek, projevuje těžká schizofrenie.

Není to tak, že by první z jeho dvou Já přes den vyznávalo komunistické ideje, a jeho druhé Já, po odbití půlnoci, holdovalo pravicovým ideálům - je to naštěstí politicky méně protikladné.

Pan předseda si zkrátka protiřečí. Aktuálně nejprve s pokorou v tváři konstatoval, že zákaz ústavního soudu zdaňovat náhrady církvím jako řádný demokrat respektuje, aby vzápětí s rudou jiskrou v oku prohlásil, že to tak nenechá a požene věc k evropským soudům. A ty, jak známo, vyznávají ideály Velké francouzské revoluce, jež nepochybovala o zhoubnosti náboženství, které později marxisté vědecky označili za opium lidstva.

Nedivme se Filipovu zdrcení. Obrovský propagandistický hit o tom, jak sněmovna pod třešničkovým praporem uloupne fráterníkům daněmi kus z miliardových náhrad za majetek, který je beztak sporný  a navíc zákeřně nahrává opioidním  receptorům mozku a zamlžuje realitu, musí jít do stoupy. 

A k tomu ještě ten strašný sen, který měl předseda v noci na dnešek! Zdálo se mu o pojišťovně…

Zdanění a nezdanění náhrad se mu v hlavě nějak pomíchaly, a až úlevný zvuk budíku udělal hororu konec. Byla to děsivá hra s deformovanou realitou ve stylu kdo jinému jámu…   

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Jan Dvořák | středa 16.10.2019 11:14 | karma článku: 23,30 | přečteno: 828x
  • Další články autora

Jan Dvořák

Chcete mě číst?

11.7.2022 v 13:19 | Karma: 3,09

Jan Dvořák

Hrozby ze vzdušného prostoru

24.1.2022 v 11:51 | Karma: 0