Přijede prezident Zeman na Barrandov, aby drtivě porazil sparing partnera Soukupa?

Už v neděli večer  po vystoupení na Nově začaly z okolí prezidenta Zemana prosakovat neuvěřitelné informace, že hlava státu prý zvažuje, jestli  její pondělní účast v sólo debatě na TV Barrandov je bezpodmínečně nutná.

Před několika minutami zdroj blízký viceprezidentovi, jak je familiárně Jiří Ovčáček nazýván, potvrdil, že prezident do barrandovského studia skutečně nepojede.

Důvěrně oslovený politolog si celou věc nedovede vysvětlit. Prezident přece nedávno, stejně jako kolega Trump, v testech vnímání a zdravého úsudku výtečně uspěl! A teď toto?

Neúčast prezidenta v debatě s Jaromírem Soukupem bude doslova  vodou na Drahošův mlýn, hořekoval nezávislý politolog. „Drahoš teď s pomocí  propagační úderky Horáček, Hilšer, Fischer, Polívka, a za doprovodu bojové písně: Měli jsme ho volit dřív o pár let, nesmíme teď otálet … bude všude vykládat, že Zeman se jen vytahoval, že čtyři televize vydrží.“

Jenomže nic není tak horké, aby se to nedalo bez úhony spolknout. Řeči o Zemanově neúčasti byly jen taktickou vějičkou jeho týmu, aby se soupeř siláckými řečmi o Zemanově srabáctví nakonec blamoval, a aby prezident nalákal k obrazovkám aspoň dva milióny diváků, dychtících vidět, jestli vedle

prázdného Drahošova křesla s fíkusem nebo s jinou rostlinou,

 bude rovněž prázdné Zemanovo křeslo s XXL bonsají dubiska.

 

 

 

Víme, že prázdné nebude.

Dopoledne si prezident nechal Jaromíra Soukupa předvolat k důvěrnému rozhovoru.

-Poslyšte Jaromíre, zkuste se domluvit s Novou, aby vám na dnešek půjčila tu mojí nedělní debatu s Korantengem. Jeho vystřihněte a dotočte tam sebe. Samozřejmě, že se musíte tvářit vlídně, a neodmlouvat. Já totiž nevím, co jiného bych dneska vykládal. A to mě ještě dvě televize čekají..  

A kdyby něco, na Barrandově jsem přece byl, Nova tam  taky sídlí. 

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Jan Dvořák | pondělí 22.1.2018 15:34 | karma článku: 18,73 | přečteno: 1015x
  • Další články autora

Jan Dvořák

Chcete mě číst?

11.7.2022 v 13:19 | Karma: 3,09

Jan Dvořák

Hrozby ze vzdušného prostoru

24.1.2022 v 11:51 | Karma: 0