Prezident nekličkuje, s doc. Putnou jde o transparentní záležitost

Po několika desítkách hodin nesnesitelné nejistoty o skutečných důvodech, proč byl doc.Putna shledán prezidentem příliš lehkým, než aby mohl být jmenován profesorem, se konečně vyjasnilo.

V žádném případě ze strany prezidenta nešlo o odvetu za článek "Zlý dědek z Vysočiny", ani o Putnův satirický klip z předvolební kampaně, kdy jménem svého skorojmenovce Putina pléduje, samozřejmě, že jenom             j a k o,  pro zvolení Miloše Zemana, a to výčtem jeho neopomenutelných předností.

A už vůbec se nenaplnily ty nejhorší představy, že byl prezident při svém rozhodování veden dokonce homofobií. Jak sám přiznává, vůbec neví, o co jde, je to pro něj zcela cizí pojem - a to je co říct, protože jinak dává ostatním z pojmosloví lekce.

Za trapné nedorozumění mohou komunikační šumy a zejména pak trestuhodná dezinterpretace a svévolný výklad prezidentova prvotního vyjádření médii. Je dobře, že M. Zeman slibovanou hráz mlčení, jíž chtěl doc. Putnu ochránit od rozpaků z podrobného zdůvodnění svých kroků, prolomil a uvedl situaci na pravou míru.

 

Teď už nemůže být pochyb, jak to pan prezident myslel skutečně.

 

  

 

Jak vidět, šlo od samého počátku o transparentní záležitost.

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Jan Dvořák | pondělí 20.5.2013 18:26 | karma článku: 18,13 | přečteno: 1137x
  • Další články autora

Jan Dvořák

Chcete mě číst?

11.7.2022 v 13:19 | Karma: 3,09

Jan Dvořák

Hrozby ze vzdušného prostoru

24.1.2022 v 11:51 | Karma: 0