Kalouskova Sedmá rota nastupuje

Zatímco šéf NATO Rasmussen teprve v pondělí odpoledne oznámil, že chystá rychlý expediční sbor, který by v případě krizí mohl zasáhnout od Aljašky až po Aš, u nás jsme dál.

Už kolem poledne totiž lídři pravicových stran v souvislosti s Ukrajinou  bleskurychle „postavili“ corpus odstrašující neméně, než ten Rasmussenův.

Ze zamýšlené legie jde zatím jenom o dělostřeleckou rotu, ale zato nebývalé síly díky personálnímu obsazení srovnatelnému s univerzálními vojáky.

Prvním cílem - ještě před nasazením proti neexistujícím ruským vojenským jednotkám na Ukrajině – bude premiér Sobotka. Měl by být ostřelován za krajně zbabělé chování v Bruselu hraničící s dezercí. Trefovat do premiéra se rota bude ve sněmovně na mimořádné exekuční schůzi, kterou pro tento účel nechala svolat.

Ihned poté má vyrazit na východní bojiště.

Aktuální snímek zachycuje nadupané bojovníky na dnešním odpoledním cvičení v Divoké Šárce. (Zleva doprava: Nápředník Fiala, Četař von Schwarzenberg, Ohněstrůjce Kalousek)

Na dotaz reportéra, proč nesou název Sedmá rota, když žádná jiná neexistuje, odpověděl bombarďák Kalousek, kterému říkají šéf, poněkud lišácky - je to kvůli  oklamání nepřítele, aby žil v domnění, jak velkým potenciálem pravicová legie disponuje.

     

 

 

Autor: Jan Dvořák | pondělí 1.9.2014 19:53 | karma článku: 35,36 | přečteno: 2185x
  • Další články autora

Jan Dvořák

Chcete mě číst?

11.7.2022 v 13:19 | Karma: 3,09

Jan Dvořák

Hrozby ze vzdušného prostoru

24.1.2022 v 11:51 | Karma: 0