Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PV

jeste by si mely pribalit ty padaky, co se nakoupily za Kalouskova namestkovani na ministerstvu obrany.

4 0
možnosti
PH

Díky autorovi za vtipný příspěvek k jinak často nenávistné a hysterické debatě o Ukrajině a českých reakcích na akce a prohlášení zahraničních státníků. Humorem lze někdy říci o absurdní podstatě dnešního světa a politiky více, než trpělivým, leč nudným tlacháním a vršením stále stejných argumentů do nekonečna pořád dokola. Čeští váleční štváči proti Rusku jsou trapní, že až jsou směšní, což je jen dobře. Na druhou stranu jejich ideologická zaslepenost je děsivá a nebezpečná. Je tragédie, kolik kvůli podobně sebestředným pitomcům na ruské i ukrajinské straně muselo padnout nevinných lidí, když se stejně nakonec budou muset dohodnout. Nebo že by se ve skutečnosti bojovalo o naleziště břidlicového plynu na Donbase?

10 0
možnosti
MN

usmevne R^ doufam ze uz bali spacaky a budou spinkat s temi, co jsou na Staromaku, co by nejradeji valku s Ruskem,  ale pozor, jak se zacne mluvit o zavedeni vojenske sluzby  tak to prrrr   to ani nahodou!

6 0
možnosti
MR

do neexistujicich ruskych vojaku na Ukrajine se zadna evropska rota netrefi, usnuli nam. A proto je pak Putin zase omedajluje, jako ty neexistujici hrdiny z Krymu

3 3
možnosti
MN

jen ze Putin je omedailoval za to, ze tam nedoslo k zadnemu krveproliti o coz se meli postarat a to taky udelali. Nic vic nic mene! Byli tam v podstate jako komparz, ktery stoji a hlida!

6 1
možnosti
  • Počet článků 6212
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1088x
Televizní režisér a publicista

       MYSLÍM TO VÁŽNĚ - často i smrtelně

 

Seznam rubrik