Kalouskova dobročinnost a Zemanova konina

  Poměrně široce už včera, a dnes ještě podrobněji informují média o velké dobročinné akci, kterou  ještě před Vánoci uspořádá poslanecký klub TOP 09.

Pozornost vzbudil fakt, že chce vydražit umělecké dílo bezprostředně reagující na výroky prezidenta v Hovorech z Lán.

 

Byly to výrazy natolik silné a inspirativní, že jedno z klíčových slov prezidentova vystoupení autor použil v názvu obrazu.

 

 

 

 

Kalouskova předvánoční iniciativa, jak spojit příjemné, respektive artefakt s užitečným, zaujala i mimo jeho partaj, na opačné straně  politického spektra.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

*****

Ranní bulvár uvedl neověřenou a lživou zprávu, že jednotka rychlého nasazení spolu s pohotovostním plukem celní zprávy obestoupily prezidentské letadlo, aby zabavily bednu koňského masa, kterou věnoval Miloši Zemanovi jeho kazašský protějšek. Prezident by se tak dopustil zjevného  pašování, neboť do unie se maso ze třetích zemí dovážet nesmí.

Na zprávě není pravdivého vůbec nic. Letadlo v té době ještě ani nepřistálo, a koňské maso spořádala včera prezidentská výprava ještě na místě. "Nejsem padlý na hlavu, abych koninu pašoval a pak mě za to Karlovci chtěli přišít velezradu, " sdělil televizi NOHA prezident nad grilem.  Byly to opravdu lukulské, přesněji řečeno koňské hody.

 

   

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Jan Dvořák | pátek 28.11.2014 9:38 | karma článku: 23,59 | přečteno: 1164x
  • Další články autora

Jan Dvořák

Chcete mě číst?

11.7.2022 v 13:19 | Karma: 3,09

Jan Dvořák

Hrozby ze vzdušného prostoru

24.1.2022 v 11:51 | Karma: 0