Dušek lepší Topolánka?

Vzpomeňte si, jak před čtrnácti dny blogy všech zpravodajských serverů přetékaly odmítavými reakcemi na vyjádření odboráře Duška o tom, kterak se bojí o svůj zadek při návštěvě ministerstva dopravy.

Taková nechutnost vlnu kritiky vzedmula oprávněně. Pak ještě minimálně týden se o té aféře psalo a mluvilo a dozvuky jsou slyšet dodnes.

Když včera vyšlo indiskrecí najevo něco podobného v bledě modrém z úst člověka, který se gayů, s prominutím, neštítí – alespoň se neuřekl a naopak v rámci předvolební kampaně o jejich přízeň otevřeně usiluje, jsou reakce bloggerů rozpačité, mírné a málo četné.

Jakoby veřejnost nechtěla věřit, čeho všeho je lídr ODS schopen, jak se dokáže odkrýt donaha, byť si navenek jen párkrát pro focení sundal tričko. Plivl si na Židy, křesťany, na voliče jiné strany – ti by si ještě navíc zasloužili zavřít. Předtím ovšem nakopat do zadnic - vlastně do pr...e.

Teď M. Topolánek všechno retušuje údajným vytržením z kontextu a posílá omluvy na všechny strany. Premiér je pro něj už zase Honza a ne žid atd. Ivan Langer a David Vodrážka se snaží tuhle špínu aspoň trochu setřít.

Dušek sprosťák sice je, ale, byť to může znít divně - chlap. Za výroky si stojí.

 Mirek Topolánek zato couvá z nevycouvatelného.

Na zlatém podnose přinesl    v š e m    dalším   kandujícím stranám eso proti vlastní straně, když řekl to, co si myslí.

S tím se mohou jeho příznivci buď smířit (v blogu i jinde) nebo s tím něco jako voliči udělat. Indiskrece je odsouzeníhodná, někdy však dokáže zbavit posledních iluzí.

 

 

Jan Dvořák

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Jan Dvořák | neděle 21.3.2010 8:37 | karma článku: 20,36 | přečteno: 1087x
  • Další články autora

Jan Dvořák

Chcete mě číst?

11.7.2022 v 13:19 | Karma: 3,09

Jan Dvořák

Hrozby ze vzdušného prostoru

24.1.2022 v 11:51 | Karma: 0