Černý den Miloše Zemana (To není poplašná zpráva, ale krutá realita)

Každý jen trochu empatický občan si při čtení zpráv musel  v úterý uvědomit,  že prezident Zeman prožívá jeden z nejčernějších dnů své kariéry. Dozvěděl se totiž dvě „infarktové“ skutečnosti.

První byla ta, že se mu jako domek z karet možná už definitivně hroutí vysněná cesta za svým chráněncem do Ameriky.

Donald Trump je totiž 24 hodiny  denně zaměstnán řešením severokorejské krize, a na nic jiného, ani na slova: Být Čechem, volil bych Zemana, nemá pomyšlení, ačkoli by šlo o kavalírskou oplátku za veřejnou podporu Zemanem: „Být Američan, budu volit Trumpa“. Ta pro výsledek volby znamenala víc, než ruští hackeři.

Pokud se korejská krize bude vyostřovat a přeroste v ozbrojený konflikt, pak může trvat i tři roky, jako poslední velká korejská válka v letech 1950-53. To by se Zeman Bílého domu už ani nemusel dočkat, přišel by o hlavní trump své kampaně: BYL JSEM TAM, a pomýlení lidé by zvolili třeba Drahoše.

A také by cestou v letadle s Chovancem a Babišem, kteří ho mají do USA doprovázet, nemohl upéct příští vládu, a musel by zase uspořádat nějaký utajený lánský hon na Sobotku.

Ale to není všechno z Ameriky. Hradu se dostal do ruky prostřednictvím velvyslance Kmoníčka oficiální dopis od Trumpa, kterým se omlouvá, že vůbec žádné hosty přijímat nebude. Na tom by nic špatného nebylo, avšak hrozné je, že Trump, nebo jeho úředníci, se nedokázali orientovat ve středoevropské realitě. Jinak by obálka nemohla mít tak zpackaně napsaného adresáta (viz neretušovaná fotografie od zdroje z FSB)

 

Druhou ranou pro prezidenta muselo být osvobození vajíčkového atentátníka z Kladna, který před třemi lety zaútočil na hlavu státu zvlášť zavrženíhodným způsobem-biologickou zbraní, pukavcem. Soudce, zjevně podjatý, a kdo ví, zda i on nepatřil ke skupině deseti tisíc spiklenců s vejci, obžalovaného muže osvobodil! Navzdory mnoha důkazům, které ho usvědčovaly - například shoda při porovnání DNA jeho domácí slepice s DNA ze zbytků žloutku a bílku na prezidentově zimáku.

Černý den nakonec úplně černý pro prezidenta nebyl.

Ještě v noci policie zatkla dalšího muže, vážně podezřelého z aktivní účasti při útoku na prezidenta. Navzdory nechuti justice odsoudit odporný čin, se Policie nevzdá svého kréda: pomáhat, a chránit, zejména jde-li o vrchního velitele branných sil.

 

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Jan Dvořák | středa 26.4.2017 10:44 | karma článku: 42,61 | přečteno: 16814x
  • Další články autora

Jan Dvořák

Chcete mě číst?

11.7.2022 v 13:19 | Karma: 3,09

Jan Dvořák

Hrozby ze vzdušného prostoru

24.1.2022 v 11:51 | Karma: 0