J41a64k82u18b 26Š42o52l32c

10. 6. 2024 11:20

Dokud se zelení věnovali ochraně přírody, byl jsem jejich volič. Dnes se ale věnují "lidsko-právním" tématům a jsou z nich největší vítači a hrobaři naší civilizace. Za to nemůže Klaus ani Zeman. Pak je samozřejmě jakákoliv kritik z jejich strany brána jako největší pochvala.

AK

Ke globálnímu oteplování a pak zase ochlazování dochází a docházelo i v dobách, kdy na Zemi lidé ani nežili.

Myslím si, že nikdo nepopírá, že dochází ke globálnímu oteplování.

Ale řada odborníků popírá, že se tak děje vlivem činnosti člověka.

Tvrdí, že můžeme v dekarbonizaci utratit biliony, ale že tím oteplování planety nezmenšíme nijak.

A že v případě, že tak činíme pouze v rámci EU je to už úplný nesmysl.

LP

"Osoby nekompetentní, populistické až psychopatické, dezinformační a proruské. Zvítězila destrukce"

Tyhle ukvičené nálepky se tak hezky čtou. Pokračujte prosím.

Mimochodem, ten "čech" je druh Čecha natřený na zeleno, přeoperovaný na sedmé pohlaví a čtrnáctou rasu a přilepený na magistrálu?

LL

Víte, v čem je problém, v tom povýšenectví a nálepkování všech, kteří netleskají všem nesmyslům a prázdným řečem. Lidi o to prostě nestojí. Totéž děláte Vy. Jak debakl ? Byly demokratické volby. Nemusí se Vám výsledek líbit, ale většina voličů prostě rozhodla.

JJ

Řekl bych, že Češi vyhráli. Prohráli evropští lokajíčci, Češi, jako vy. Vzhledem k tomu, co tady už nějakou dobu předvádějí u svých koryt, to má, kupodivu, k debaklu ještě daleko. A vzhledem k jejich přivlastnění veřejnoprávních a bakalovských médií, s podporou vlezlého čokla z reklam, amerických notiček a financí, bude jejich chcípající kobyla kopat ještě hodně dlouho.

JB

"Chybí osobnosti, které by zabránily vítězství jednoduchosti, protestu a zloby." Aha, takže ti, co volili změnu (jelikož vedení EU to "vede" od desíti k pěti), byli negramotní a nas*aní.. Dál asi nemá smysl číst..

MG

Mně třeba taky chybí mezi těmi, kdo volí "změnu", kdokoli, kdo by tu žádoucí změnu popsal. Všichni umí říct, co nechtějí, ale nikdo neříká, co (z reálných možností) by chtěl místo toho, natož jak to udělat.

Nikdo neřekne "pojďme řešit ekologické problémy místo zákazu spalováků řešit takhle a takhle".

Nebo "Máme strategii, jak bránit migraci právně i logisticky schůdnou cestou - hele, tady jsme k tomu vypracovali studii, stačí schválit takovou a takovou legislativní změnu."

Kdo něco takového říká? Nikdo. Všichni jen pořád křičí NE, proti čemukoli, co zrovna vymyslel někdo jiný.

FL

Češi volili jako ostatní Evropané, nebo ne? Je lidi těžké přesvědčit o nutnosti chránit klima, když stejní lidé hlásají vítací migrační politiku, 54 pohlaví, potlačování genderových stereotypů a samotná Gréta - hlas mladých na manifestaci proti Izraeli vzkazuje Sinwarovi (teroristovi Hamásu zodpovědnému za masakry 7.10.): "Drž se ať tě Izraelci nedostanou"

LS

Směju se. Přesně lidi jako je Jakub Černý ve volbách prohráli, protože lidi prostě nechcou jejich demagogii ve formě greendealu.

VE

S green dealem jsme na tom tak, že se ve světě uhelné elektrárny otevírají rychleji, než je EU stíhá zavírat. Oteplování se nezastaví, proto potřebujeme levnou energii do klimatizací a raději vyšší životní úroveň, než ekonomiku zničenou green dealem.

VE

Ještě bych doplnila že vliv asi mělo, že kdo podporuje green deal, taky podporuje migrační kvóty (které "tam nejsou")

  • Počet článků 12
  • Celková karma 30,35
  • Průměrná čtenost 2407x
Pomáhám českým technologickým firmám prorazit ve světě přes Google. Baví mě astronomie a statistika. Věřím, že to, co je pro lidstvo nejcennější jsou vědomosti. Pomocí astronomické organizace, kterou vedu, se snažím provádět, spolu s dalšími zájemci z řad obyčejných lidí, seriózní vědeckou práci amatérskými prostředky.

Seznam rubrik