Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PG

gapa

1. 6. 2009 21:25
Čechov

Zase jste mě nepřekvapila vtipnou odpovědí.Zase jste opisovala-i když tentokrát mého oblíbeného spisovatele,škoda,že jste si nevzala z jeho moudrosti něco za své.Jen jsem nepochopil,proč jste citát napsala,vždyť mě vůbec neznáte a pokud jsem mohl pracovat,tak jsem pro tuto společnost udělal víc než si myslíte.Ale co jiného se od vás dá čekat?

0 0
možnosti
PG

gapa

1. 6. 2009 19:48
Jsem tu pro vás

Já se velice omlouvám,že Vám kazím kladné reakce,vím,že by vám to bylo milejší,ale mám stranický úkol od papaláše Paroubka,abych vás potrápil,abyste naši stranu nešpinila,když už po nás házíte žvásty z dílny ODS a bulváru.A úkol je to trvalý,takže asi budete muset požádat o náhubkový zákon pana Bendu.Že čtete jen to ,co se vám líbí,mě nepřekvapuje ,je to ta vaše odhalená samolibost.Kdyby byl šmajlík prdelka k urážení,proč ho zřizovatel blogu zařadil mezi hodntící?Podle mě vyjadřuje to,že se od vašeho blogu odvracím.Ale vy jste ho jako první  začala srovnávat s mou fotografií,takže tímto žádám zřizovatele tohoto blogu,aby vám to vysvětlil.Vaše červené oblečení a pozdrav na konci má znamenat ,ke které straně náležíte?To by vše vysvětlovalo.Klidně pište,o čem chcete a já zase budu klidně číst  vše,abych byl informován lépe než vy.A když napíšete něco zajímavého,co bude pravdivé,tak vás i pochválím.A nakonec doporučuji  blog euroko... Zahradila na blog.aktuálně.centrum/cz.

0 0
možnosti
JJ

Libovůle

1. 6. 2009 20:22
Re: Jsem tu pro vás

Všechno zlo v životě pochází z duševní prázdnoty, nudy, lenosti, a vše to je nevyhnutelné, když si člověk zvykne žít na účet jiných. ČECHOV.;-)

0 0
možnosti
PG

gapa

31. 5. 2009 21:47
Re libovůle

Asi tak dobře jak vy češtinu neumím,sem tam mám překlep,protože už jsem slepý dědek,učebnici češtiny už nepotřebuji,spíš nové zuby,ale vím,co byste potřebovala vy.A svoji fotku z občanky vám posílám proto,aby i vy jste si mohla posloužit.A že tu nejste pro mě,není pravda,i já mám právo vyjádřit svůj názor,když se mi vaše články nelíbí,protože je milá dámo zveřejňujete na Internetu. Vaše motto je psát o nás,tak pište i o mě.Jste přece jedna z nás,tak se nebojte kritiky.Zatím místo toho používáte jen podrážděné reakce-jsem taky kozel?A šmajlíci jsou snad na to,aby se používaly k hodnocení,ne proto abyste jimi urážela diskutující.

0 0
možnosti
JJ

Libovůle

1. 6. 2009 18:25
Re: Re libovůle

Již delší dobu existuje naštěstí něco jako "právo volby". Proto píšu o čem chci já a ne o tom, o čem chcete Vy. Ostatně Vy máte právo volby číst, co se Vám líbí i nelíbí. Já čtu jen co se mi líbí, Vy ne. Jsou tu stovky blogů, vyberte si podle svého vkusu (třeba Metelku, Jirouska) a budete spokojený. Kritiky se nebojím, podrážděně reagujete Vy. A smajlíky k urážení jste použil Vy, takže Čest práci...

0 0
možnosti
PG

gapa

31. 5. 2009 19:21
miliony s nulovou hodnotou

Nedávno jste počítala miliardy,dnes malí miliony nulovou hodnotu-jste vynikající matematik.Proto se na vás obracím s prosbou,mohla byste mi spočítat,kolik bude billboardů,když za jeden vydělám 7 milionů a za všechny pocelé republice 700 milionů?Děkuji předem za váš kvalifikovaný výpočet.Rv:-(;-O

0 0
možnosti
JJ

Libovůle

31. 5. 2009 19:59
Re: miliony s nulovou hodnotou

V první řadě doporučuji učebnici češtiny...;-D

0 0
možnosti
PG

gapa

31. 5. 2009 19:06
Blábol

Nevím,proč urážíte Havla kozlem,ale to dobrý publicista nedělá,to jen bulvár,odkud čerpáte své vědomosti.Ale že budete pořád zostouzet jiné parlamentní strany než je ta vaše,je zcela zřejmé.Opět jste mě nezklamala,vybrala jste si billboard jako záminku boje proti straně,kterou nenávidíte.Jenom nevím proč,vaše ODS a její členové nebo sympatizanti vlastní spoustu takových po celé republice a pěkně z nich rýžují.Ale jste tu pro nás(nebo jenom pro ODS?),tak se snažte.A nezapomeňte jít volit stranu,kterou jste si vybrala na zveřejněném billboardu.Těším se na váš další výpotek.Rv(Y)(Y)

0 0
možnosti
JJ

Libovůle

31. 5. 2009 20:07
Re: Blábol

Vážený(á), pro vás tady určitě nejsem.Nevím, proč mě spojujete s ODS, píšu o tom, co mi vadí a že je toho více v oranžové barvě, není moje chyba.A fotku ze své občanky jste do svého příspěvku kopírovat nemusel...;-)

0 0
možnosti
D

Dr.R.

31. 5. 2009 16:44
Kampaň ČSSD

S hodnocením kampaně ČSSD bych byl opatrný - nejsem odborník na PR atd. Ovšem četl jsem v jednom periodiku názor uznávaného odborníka na reklamu, který jejich kampaň hodnotil takto: Billboardy ČSSD nabízejí velmi konkrétní věci pro každou cílovou skupinu - oproti ODS, která používá pouze bezobsažné formulace typu "Řešení místo strašení".

0 0
možnosti
JJ

Libovůle

31. 5. 2009 17:14
Re: Kampaň ČSSD

Hodnotím využití billboardů všeobecně, ale u ČSSD nabízená témata vůbec nesouvisí s eurovolbami a znám cílové skupiny, kterým nenabízejí vůbec nic.;-)

0 0
možnosti
OL

Old Laserhand

31. 5. 2009 16:38
karma

trefné. :-)R^

0 0
možnosti
ZK

SID09

31. 5. 2009 16:36
Správný postřeh

karmaR^;-D

0 0
možnosti
T

tromi

31. 5. 2009 16:36
a viděli jste ty modrostrakáčský?

kde se vyretušovanej chachar usmívá jak tele před porážkou?

0 0
možnosti
OL

Old Laserhand

31. 5. 2009 16:39
Re: a viděli jste ty modrostrakáčský?

no, jestli vám vadí jen vyretušovení a výraz v obličeji... :-)

0 0
možnosti
JK

Jiri Kram

31. 5. 2009 15:57
jo jo bliboardy jsou pecka :)))

ty JISTOTY sou uzasny uz jsem o nich nekolikrat psal, nicmene KRIZE tak to je jednoznacnej hit! to by me fakt zajimalo jestli si na tohle kuci z PR CSSD nedali nejakej hodne spatnej model, preci jen takovouhle hovadinu vymyslet to uz da praci. Jo a vypocty ty jsou take dobre. Kazdopadne aspon ta ODS dostala castecne rozum, kdyz prelepila sice amatersky, ale furt lepsi nez ta hruza co tam byla driv ty debilni bilboardy o straseni. Pak mym dalsim oblibencem jsou komousky bilboardy slibujici zmeny v Evrope, toho se fakt desim. A posledni perlickou je madm ZUBOVA co svrhla v dobe naseho predsednictv nasi EU vladu a tedka by to tam chtela jit zachranovat. To je podobne jako Havel je kozel zahradnikem. Tak tady bych pouzil take jedno zvireci prirovnani, ale nebudu ho tu psat....doplnte si sami.

0 0
možnosti