Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JJ

Libovůle

23. 3. 2009 19:19
ad socna

ono to tempo v extralize také někdy není nic moc, jen se to chce dívat na celý zápas a ne jenom na sestřihy a pokud nedokážete pochopit atmosféru v Rondu, vycházíte zřejmě z vlastní zkušenosti, že bez chlastu se nedokážete bavit. Rv:-P

0 0
možnosti
JG

socna

24. 3. 2009 11:49
Re: ad socna

věřte tomu, že bych nereagoval pokud bych neměl možnost zápas první ligy - konkrétně komety proti chomutovu a ústí vidět. A to měli být teoreticky nejšpičkovější hokeje na této úrovni. A to co se na ledě mě tedy vysoce zklamalo !

0 0
možnosti
MW

Arnold J.Rimmer BDP

23. 3. 2009 14:01
Proč kometa nezáří?

To je naprosto jasné.

Páč pár tisíc pomatenců mávající  bílomodrou šálou a řvoucí na celé kolo "kometa, kometa" není, naštěstí, vstupenkou do Extraligy.

O postupu do extraligy naštěstí rozhodují jiné věci než různí Gazzové poštěkávající v hledišti a chlemtající pivo

A co si budeme vyprávět, po sportovní stránce je prostě Kometa jen jeden z nadprůměrných celků první ligy.

Můžete se hádat, vztekat, nadávat - ale s tímhle nenaděláte nic.

0 0
možnosti
JG

socna

23. 3. 2009 14:10
Re: Proč kometa nezáří?

Důkazem budiž zápasy vysílané českou televizí, kde jsem pochopil že tempo první ligy je žalostné. Kombinaci aby člověk hledal mikroskopem. Proč je hokej v Brně takovým fenoménem je mi záhadou, ale jediné možné vysvětlení bude - alkohol! a to v množství více než značném, ono upřímně dát si před zápasem deset piv značky starobrno tak by se mi možná ten hokej taky zamlouval i když po starobornu bych spíše seděl na míse.

0 0
možnosti
M

multikulturista

22. 3. 2009 17:30
Penis a Kometa

Fandim jako vy, mila Janicko, brnenske Komete a jeji vyrazeni - ackoliv jsem na prvnim miste pardubicky fanda - me velmi mrzi (stejne jako vyrazeni Pardubic). Zaroven doufam, ze nejste studentkou mediciny, nebot by jste pri zkouskach z anatomie resp. fyziologie vyletela. To, co nazyvate cudne svalem - a vsichni jsme pochopili, ktery muzsky organ mate na mysli - zadnym svalem neni. Biceps a penis jsou funkcne zcela rozdilne casti tela. Kdyby penis byl svalem, vyrobce Viagry by zkrachoval a fitness centra a posilovny by byly preplnene !

0 0
možnosti
M

multikulturista

22. 3. 2009 17:35
Re: Penis a Kometa

Prominte, zapomel jsem, existuje taky sexy-mozek. Ale to neni take zadny sval...

0 0
možnosti
Z

zcek

22. 3. 2009 16:40
no nevím

Podle mě Bolka tu extraligu udrží a licenci od Znojma koupí buď Chomutov nebo Brno. Asi by byla spíš pro Chomutov, tam se člověk nemusí bát o vlastní život jako v Rondu. Navíc pan Zábranský pořád říká, že Brno získá extraligu "sportovně", možná tím myslí výhrou v baráži, ne za prachy. Jestli jo, tak se hráči a fanoušci hostí budou bát jezdit do Plzně, Kladna a Brna.

0 0
možnosti
LM

Aaron71

22. 3. 2009 17:35
Re: no nevím

Nováčky ELH budou Ústí a Chomutov. To je můj tip;-)

0 0
možnosti
RP

Robert Pospíchal

22. 3. 2009 16:31
Kometa

Dobrý den. Dík za prima článek ;-) Taky věřím, že EL Kometa nakonec od Znojma koupí, zasloužila by si to. Hraje vždy na špici a od postupu je dělila již často jen smůla. Koupení ligy bych nebral jako nesportovní nebo slabé, nehrají nikde na konci, aby se museli stydět.

0 0
možnosti
JJ

Libovůle

22. 3. 2009 19:54
Re: Kometa

R^R^R^

0 0
možnosti
B

BlackHororMovie

22. 3. 2009 16:23
no, autorko,

moc jsi se nepředvedla. Viděla sji někdy hokej? a NHL? Howe, Chelios, Larionov, Messier, Sundin, a spousta dalších patřili či patří k nejlepším a žádní maldoši to nebyli či nejsou, áááááááááááááááách jo. Rv

0 0
možnosti

Peyrac

22. 3. 2009 16:20
sportovní štěstí a sportovní Duch - fair play

Nadšení fandů pro výsledky domácího družstva jsou pochopitelné, ale nesmí přesáhnout rozumné mete, kdy se hází po hráčích soupeře různé předměty, vulgárně se jim nadává a někdy se i protihráči úmyslně zraní. Domnívám se, že by se neměl v touze po  postupu do vyšší soutěže - ztratit Duch čestné hry. Bohužel jsem měl pocit, že Kometa nehrála fair play http://storch.blog.idnes.cz/c/75497/Fair-play-na-kolenou.html   velmi pěkný byl blog fanfy Pardubic, které nepostoupily přes Plzeň v extralize dále v play-off a přesto pochválil kvalitní hru soupeře z Plzně.;-)

0 0
možnosti