Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JJ

Libovůle

26. 9. 2009 9:45
To:VIKINA

Zde je odpověď na všechny Vaše bla bla bla : "

Ne vždy byli Svatí muži svatí: Vraždy, smilstva, incesty" - píše se zde o VašichRv

0 0
možnosti
JJ

Libovůle

26. 9. 2009 9:47
Re: To:VIKINA

Je to článek ze zdroje: Sex a lásky papežů, Nigel Cawthorne, ETC Publishing Praha a převzal ho Blesk - jak jinak, určitě se zde čtenáři pobaví.

0 0
možnosti
APG

Absolovent prestižního gymnazia

25. 9. 2009 20:23
Když jsme nad rámec našeho předsednictví zaplatili mnohem

dražší sraz židů, veškerou dopravu, ubytování po hotelích, pronájem Kongresového centra, ... tak můžeme i zaplatit tento sraz na louce. holocausteraassets.eu

0 0
možnosti
JJ

Libovůle

26. 9. 2009 9:48
Re: Když jsme nad rámec našeho předsednictví zaplatili mnohem

Kolik že těch židů bylo?! Rv

0 0
možnosti
E

echo.3

25. 9. 2009 10:33
To: slečna Libovůle

Nyní autorko nevím, zda jsem Vás v diskusi tím označením slečna náhodou neurazil, že jste to dala do úvozovek. Jestli nejste "slečna", tak jsem schopen se i omluvit.:-)

Ale to, že jste zřejmě v jistém ohledu pomýlená, to si myslím stále a došel jsem na to právě při čtení Vašeho pochybeného dílka.

Víte, mně třeba též vadí, že se někde  rozhazují nebo zbytečně utrácejí peníze, ale je třeba si stěžovat nebo protestovat na správné adrese. Pokud Vám vadí uvedené milióny, použité například z městské kasy, tak máte Vaše protesty a stížnosti směřovat (třeba i veřejně) na vedení Vašeho města, městské zastupitele nevyjímaje a ne se veřejně otírat o Papeže a zesměšňovat jeho plánovanou návštěvu. Nezlobte se, ale Váš článek pokládám za těžký "propadák", i když tam máte čtenost a nějakou tu karmu kdoví od koho.

Je vidět, že se nepovažujete alespoň trochu ani za tu křesťanku. 

0 0
možnosti
M

maxas

25. 9. 2009 2:47
Protože vše nasvědčuje, že je to naposledy

dovoluji si zaapelovat na všechny nekatolíky ať už ryzí ateisty nebo "cosisty"(jedinci, kteří nepopírají, že cosi jako bůh může existovat), aby ponechali papežovi co jeho jest. Jedná se nepochybně o státní návštěvu a náklady nese státní správa. I když si nejsem zcela jist, kdo papeže vlastně pozval.

Za 20 let až na nás zase příjde řada už stát Vatikán možná nebude existovat, bude-li Italie již po islamizaci. No uvidíme. Prozatím "s Pánem Bohem"!!

0 0
možnosti
APG

Absolovent prestižního gymnazia

25. 9. 2009 20:26
Re: Protože vše nasvědčuje, že je to naposledy

Církev ať katolická nebo evangelická se staví k dovozu imigrantů tj.islamizaci Evropy velmi vlažně. Myslím že by měli tímto směrem nasměřovat svoji moc nebo o ni brzy příjdou.

0 0
možnosti
TB

Tomáš Bobek

23. 9. 2009 23:53
Děláte z komára vola

Já mám raději činohru než balet a tak jsem pro, aby se z mých daní dávalo víc na Městské divadlo než na Mahenku. Kdo chce balet, ať si připlatí. Je krize, proč dávat peníze na každou hovadinu, která spoustu lidí absolutně, absolutně nezajímá. To je nápad! Ještě bych o tom mohl napsat blog ;-) 

0 0
možnosti
JJ

Libovůle

24. 9. 2009 17:55
Re: Děláte z komára vola

No právě, všichni békají jaká je krize a najednou se platí "pojízdný papežský cirkus" z kapes všech...:-/

0 0
možnosti
H

hanick

23. 9. 2009 23:43
To snad nemyslela vážně!!!??

Že by blogerka měla okýnko? Pochybuji, že takto může uvažovat člověk, který umí číst a psát. Neuvěřitelné a děsí mě na tom mládí pisatelky. Totiž - lze u ní předpokládat další vývoj. Kam jen povede?    Rv

0 0
možnosti
S

Semper2

23. 9. 2009 23:55
Re: To snad nemyslela vážně!!!??

R^slečna blogerka je obdivovatelkou soudruha Palczynského, bývalého prominentního bolševika a člena brněnské ODS...možná ji inspiroval.

Přečtěte si tento výtvor modrého soudruha na stejné téma:

http://paulczynski.blog.idnes.cz/c/102621/Miliony-za-papeze-o-my-se-mame.html

0 0
možnosti
S

Semper2

23. 9. 2009 23:29
Ubohé, snad ani za bouchání do klávesnice nestojící

 zajímavý je snad jen výběr oblíbených blogerů autorky: normalizační  komunistický šmírák  Olšer a exbolševik, nyní "perla" brněnské ODS s. P.  Paulczynski

RvRvRv

0 0
možnosti
V

Vikina

23. 9. 2009 23:46
Re: Ubohé, snad ani za bouchání do klávesnice nestojící

Však od něj nejspíš opisovala, vždyť napsala v podstatě totožný článek.

0 0
možnosti
DH

čarovná rybí kostička

23. 9. 2009 22:17
Zajímavé

sledovat rozhořčení některých lidí nad návštěvou hlavy státu Vatikán. V našich končinách se to přihází tak jednou za 20 let. Z prostého faktu, že někteří mohou třikrát za život zažít návštěvu papeže, jsou naprosto na větvi. Jedni uvádějí důvody finanční: rozpočteno na dvacet let, by mohla vyjít směšná částka pár haléřů na občana za rok. Druhým vadí církevní dogmatismus a netolerance přesto, že je nikdo k vyznávání čehokoli nenutí, a směšně se ohánějí ponejvíce argumenty plynuvšími z praxe dávno minulých staletí. To oktrojovaný vědecký ateismus bylo jiná kávička. Nevraživost ateistů k věřícím a věřících k ateistům nechápu, zejména pokud se oba diskusní tábory vydávají za demokraty.

0 0
možnosti
DH

čarovná rybí kostička

23. 9. 2009 22:19
Re: Zajímavé

Lidičky, ať jste kdo jste, tak tu návštěvu zkuste skousnout. Papež je přeci jen dost významná osoba a tenhle nikomu z vás vlásku na hlavě nezkřivil

0 0
možnosti
QNT

qui n tana2

23. 9. 2009 22:14
souhlas

taky nechapu proc se musi hradit i doprava pro verici. kdyz maji nekteri na to, aby se tam dostali po svych z ruznych koutu republiky, tak nechapu, proc by nemeli dat neco ze svyho. to porovnani s koncerty je trefne - taky mne tam nikdo nesveze zdarma, taky si tam musim uhradit vsechno sam a taky se jedna o urcitou viru v neco. jestlize se cirkev zase stavi nad vsechno ostatni, pak at se nedivi, ze to vyvolava zaslouzeny odpor u tech, kdo s tou akci nemaji a nechteji mit nic spolecneho. kdyby prisel dalajlama, byla by radnice taky tak stedra? kdyby prisel nekdo z muslimskych predstavitelu, zachovala by se taky tak? vzdyt jde preci take o viru a verici, nebo ne?

0 0
možnosti
JJ

Libovůle

23. 9. 2009 22:18
Re: souhlas

Souhlas!R^

0 0
možnosti
JJ

remik

23. 9. 2009 22:01
Tolerance

Nevadí mi, když někdo v něco věří, ale nesmí mě tím omezovat a obtěžovat. Nevadí mi Jehovisti, pokud mi nekopou do dveří a nevnucují svoje plátky. Jednou mi bušili dva na dveře a když jsem otevřel, že prý si chtějí povídat....Tak si povídejte, řekl jsem a zavřel dveře...;-D

0 0
možnosti
MP

admiral666

23. 9. 2009 22:09
Re: Tolerance

Lidi vetsinou mestske povesti vypraveji s tim, ze se prihodily jejich znamym, ne jim osobne.

0 0
možnosti