Je paní Řepková smradlavá blondýna?

Boj proti rasismu je v poslední době módním tématem našich médií.Také náš přední fotbalový klub Sparta se hrdě hlásí k tomuto tématu.

Během mládežnického turnaje došlo k situaci běžné při fotbalovém utkání.Jeden hráč fauloval druhého.Je to v rámci fotbalového zápasu obvyklé, pamatují na to pravidla. O posouzení zákroku se stará rozhodčí, případně následně disciplinární komise. Je paradoxem, že postiženým se stal potomek fotbalisty, který svými zákroky poslal na „fotbalovou neschopenku“ nejednoho soupeře. Reakce matky postiženého a její označení autora faulu za „ smradlavého černého spratka“ svědčí o úrovni této dámy.

Následná rvačka Tomáše Řepky pod záminkou ochrany rodiny jen dokumentuje úroveň této dvojice. Hledáme příčiny špatného chování mladých fotbalistů a ti mají od mládí na očích tyto své „vzory“.

A co na to Sparta? Ústy svého mluvčího Kasíka vzkázala, že událost řešit nebude, protože je to Řepkova soukromá záležitost. Neboli – hlavně hrej, co děláš mimo hřiště nás nezajímá.

Ladislav Ščurko takové štěstí neměl – HC Košice ho po jeho obvinění z vraždy okamžitě vyhodili.Ve Spartě by zůstal, vždyť jen zabil někoho ve svém volném čase...

Prostřednictvím svých špičkových hráčů klub vychovává mladou nastupující generaci a proto by ho mělo zajímat, jak se jeho reperezentanti chovají nejen na hřišti, ale i v osobním životě.

Doufám, že fotbalové geny tentokrát nepadnou na úrodnou půdu a že za pár let neuvidíme po našich hřištích běhat dalšího arogantního Řepku.V takovém prostředí a s takovou výchovou by to ani jinak dopadnout nemohlo.

Paní Řepková zřejmě není smradlavá blondýna, ale stejně tak není ani faulující kluk smradlavý černý spratek. A to by mělo zajímat nejen média, ale i klub.

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Jana Javorková | pátek 8.5.2009 10:04 | karma článku: 28,92 | přečteno: 3191x
  • Další články autora

Jana Javorková

Když dva dělají totéž...

21.3.2012 v 7:52 | Karma: 19,16

Jana Javorková

Ano, jsem "Eurofobka"

18.2.2012 v 11:46 | Karma: 35,46

Jana Javorková

Halíkovi "Eurohujeři"

16.2.2012 v 6:59 | Karma: 43,98