Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JJ

Honzo, Naďo a Dano, děkuji za přání. Dano, chtěla jsem se zeptat: To štěstíčko, bude ... ehm ... pokakané? Slyšela jsem, že to prý pracuje nejspolehlivěji.

0 0
možnosti

Občas jsem si Jarko představovala, když jsme si spolu psaly, jaké byly asi první dojmy dívky, která musí z hodiny na hodinu začínat tak daleko od domova, v zemi, kde když řekneš "domov" nikdo neví, o čem mluvíš . Tvůj nezničitelný humor z tohoto blogu opět dýchá mile na čtenáře, ale to vyděšení - a stesk po domově, to bylo ohromné, to je jasné. Je dobře, že už je to tolik let, lidé jsou naštěstí adaptabilní, ale ne na všechno. Jsou věci, které se časem opravdu nemění. Většinou ty, na kterých nám záleží nejvíc.

Jarko, krásné Vánoční svátky, užijte si je s manželem plnými doušky. Zeměkoule se za tu dobu nějak zmenšila, a možná v budoucnu opravdu začneme myslet víc na to, že jsme "zeměkoulané", než odněkud ze státu, okresu, vísky. My dvě už si na toto asi nezvykneme, ale budoucí generace ... no nevím.

Tak Ti tedy přeji ze srdce bohatého Ježiška,a hodně hodně lásky, zdraví a občas i nějakého toho štěstíčka, bez něhož by život nebyl tak sladký. Zdravím do BC. A samozřejmě se těším na další skvělé počteníčko od Tebe, je to pro mně vždycky radost a osvěžení. :-)VR^

0 0
možnosti
ND

Hezké vánoce, Jarko a Honzo a o moc přívětivější rok 2021 ve zdraví.

0 0
možnosti
JM

J67a66n 69M69a11r67e45k

17. 12. 2020 18:35

Jo, Jaruško, myslím si, že se hodně změnilo za těch 52 let, co jsem v Kanadě. Stále méně svobody slova, (což je vlastně fenomen světový) a mohl bych jmenovat dál. jedna věc však zůstala. Tehdy nám vládnul levičák Trudeau. Dnes už sedí zase v Ottawě jeho synáček. Kanadané jsou nepoučitelní.

Al tobě přeju hezké vánoce....Honza.

1 0
možnosti
  • Počet článků 143
  • Celková karma 12,38
  • Průměrná čtenost 441x
Píšu blbě, ale píšu ráda. Navíc jsem politicky nekorektní, nevlastním chytrý telefon, a v důchodu mám tolik času, že absolutně nic nestíhám.

Seznam rubrik