Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Vzhledem k tomu, že jsem zveřejnil nový článek, nebudu již dále tuto diskusi sledovat, neb na to prostě nemám fondy. Případné komentáře mi můžete napsat do mailu.

0 0
možnosti
JS

Na to že věnujete celý odstavec tomu jaký máte fot'áky tak ty fotky jsou dost slabota.

0 0
možnosti
LR

Nehledě k tomu, že lze úspěšně pochybovat, zda by takovouto techniku dokázaly vyrobit v komunismu.

0 0
možnosti
SS

A kdy se budou blokovat jejich bratri - internacionalni socialste/komunisti?

1 0
možnosti
Foto

Když to někdo zorganizuje a přesvědčí lidi, aby se toho zúčastnili, co mu brání?

0 0
možnosti
LN

...díky za ..alespoň dle mého názoru...docela objektivní pohled  na celou taškařici...ale mám jednu otázku....

...nemyslíte...že kdyby se "náckům" dal pokoj....nechal se jejich demonstrace a pochod na pokoji.....tak že by po nich neštěkl ani pes...???

...takhle mají reklamu...a nemuseli pro ni ani pohnout prstem...neřku-li někomu platit....

4 0
možnosti
Foto

Nemyslím, že toto je ten případ. V televizi by byli a nebylo by tam nic o tom, že daleko většímu množství lidí to vadilo.

0 2
možnosti
PZ

autore jste evidentně inteligentní člověk, co má přehled (i když třímáte rudý prapor) tak se zamyslete nad tím, zda tato akce multikulti/zelených fašistů v podstatě nelegalizuje Vandasovce.... 

Lidi už mají plné zuby takových agresivních povýšeneckých spratků, kteří si osobují právo každého s jiným názorem označit za "nácka" což jim v jejich očích dává "svaté právo" takové oponenty napadat jakýmkoli způsobem včetně nezákonných a fyzických útoků, s omluvou "však se jedná o "nácky" (velmi to připomíná metody NSDAP)

9 0
možnosti
Foto

Tato akce sjednotila mnoho různých lidí a názorových proudů a já opravdu nemohu mluvit za druhé, cokoli vysvětlovat za druhé atd. Mám ovšem zkušenost, že lidé, kteří používají nálepky jako "multikulti", "zelený fašista", "havloid" apod. dělají nejčastěji přesně to, co kritizujete.

0 2
možnosti
Foto

Hezké děvy, pouze nevím, ke které straně patřily. Ke komunistům asi těžko.;-)

1 0
možnosti
Foto

Náhodou i u komunistů se nějaké ty pěkné děvy najdou, ale je fakt, že moc jich není a ty, co jsou na fotkách, ke komunistům myslím nepatří.

0 0
možnosti

To mi zkuste vysvětlit, proč Pokrokoví Nositelé Jediné Zjevené Pravdy nemohou zcela legálním způsobem uspořádat shromáždění vedle těch ošklivých "nácků"? Proč je nutný konflikt a protiprávní postup???

6 0
možnosti
DK

protoze antifasiste jsou stejne agresivni jako fasiste

1 0
možnosti
DK

Co se tyce imigrantu a Afriky, imunitni system je rozhodne potreba, bohuzel je napden pseudohumanisty, kteri hraji roli viru HIV.

7 0
možnosti
JN

S některými výroky DSSS nelze nesouhlasit, avšak po přečtení jejich návrhů jsem zjistil že to stejně jako komunisti nemyslí vážně. Volil jsem Úsvit, ten to vážně myslel, neb už před kandidaturou vytvořil návrhy zákonů a k dnešnímu dni je všechny předložil. To za posledních 70 let neudělala jediná strana ! Nyní volim Republiku, raději nové, než staré zrádce.

4 0
možnosti
Foto

Raději nové zrádce než staré zrádce?? 8-o

0 1
možnosti
  • Počet článků 606
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1349x
Narodil jsem se 5. března 1975 v Brně, kde také žiji. Zajímám se o pravoslaví, filosofii, religionistiku, fotografování a literaturu. Politicky jsem demokratický levičák. Nenápadně jurodivý.

Kontakty:
- jaroslavpolak1975@gmail.com
- Twitter
- Facebook
- Flickr (fotografie)

Seznam rubrik

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám

Oblíbené stránky

Oblíbené články