Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Snad maji vsichni rozum. Druha varianta je ze tem Oligarchum ( v Rusku I na zapade) vlastne jde o to tu planetu trochu vylidnit.

0 0
možnosti
Foto

Paradoxně je právě díky znalosti strašného ničivého účinku jaderných zbraní v Evropě 70 let relativní mír. Jinak by tu už dávno byl větší konflikt vedený konvenčními zbraněmi, který by si s jadernou válkou v konečném důsledku nezadal.

Ale když ono to válčení je tak pěkné, už od malička:

"Tluče bubeníček, tluče na buben, a svolává hochy, hoši pojďte ven. Zahrajem si na vojáky, máme flinty a bodáky, hola hola hej, nikdo nemeškej."

2 0
možnosti

Se všemi vašimi názory rozhodně nesouhlasím, ale minimálně máte z té levicové skupiny blogerů a diskutérů schopnost slušně a věcně argumentovat.

Nicménjě s tímto vaším článkem souhlasit mohu, takže za mě tentorkát karma :)

1 0
možnosti
Foto

:-) Rusko opravdu nemá žádné podstatné rozpínavé ambice.Tak to je vtip jako hrom:-)RvRv

3 3
možnosti
Foto

Prostě na ně nemá.

2 0
možnosti

:-)  Uvažujete velmi dobře a logicky! Jsem stejného mínění, jako Vy !  Bohužel......řada těch hloupějších, zvlášť těch cok bydlí za mořem si myslí, že jich se to nedotkne, že jsou příliš daleko. 

   Je to jejich velký omyl! Černobyl pamatujeme, pokud se týká radioaktivity, z pohledu současné síly atomových pum, promilová. Zamořené  půl Evropy, někteří nesou následky dodnes. Takže....raději by měla EU, jako poslušná loutka vedená Amerikou zklidnit hormony, zbrojaři ať si utrhnou od huby, nemusí pořád bohatnout, zbraně dají do šrotu....aneb je třeba překovat meče v pluhy!   R^R^R^

3 2
možnosti

K první větě: Já ale oproti blogu neslyším na každém rohu o válce s Ruskem, max. sankce.

2 0
možnosti

J90a66r64a 76R29a97n58k

19. 3. 2015 4:40

Vim, ze Vam to mysli, ale sna take chcete nejako vizi budoucnosti, pokud je to Rusko.....vzdelani mate, tak to tam zkuste.

1 0
možnosti

J59a58r17a 32R74a55n97k

19. 3. 2015 4:41

...kocour byl cely den na klavesnici....nektera pismenka nefunguji;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 606
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1349x
Narodil jsem se 5. března 1975 v Brně, kde také žiji. Zajímám se o pravoslaví, filosofii, religionistiku, fotografování a literaturu. Politicky jsem demokratický levičák. Nenápadně jurodivý.

Kontakty:
- jaroslavpolak1975@gmail.com
- Twitter
- Facebook
- Flickr (fotografie)

Seznam rubrik

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám

Oblíbené stránky

Oblíbené články