Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Režim je ekonomicky v koncích, ale není schopen adekvátně reagovat. Myslím, že jediné východiskem bude znovu rozdat karty, což by mohlo pomoci R^

2 3
možnosti
Foto

Já upřímně řečeno nevím, jaké východisko potřebujeme, ale rozhodně je třeba je hledat.

1 2
možnosti
PK

No jo, dneska jsou zombie strašně v módě.

Ale upřímně naprosto nechápu tu lidskou potřebu opakovat neúspěšné experimenty. Pokud už se něco jednou nepovedlo tak to nemá cenu zkoušet znovu. Komunismus už se jednou znemožnil. Nedokázal přežív v konkurenci jiného, ekononomicky efektivnějšího, systému. Zcela Darwinisticky (komunisty mimchodem velice oblíbený) chcípnul na to že nedokázal efektivně použít zdroje ke svému přežití.

Ale ono je to asi bohužel dáno omezeností lidské paměti... dnešní pokusy o vytváření "Decentralizované elektrické sítě" jsou reálně taky jenom pokusem o opakování koncepce kterou vymyslel Edison... problém je že prostě zdaleka není tak efektivní jako koncepce Nikoly Tesly... bohužel dnes už je naživu jenom zlomeček lidí co si tenhle Edisonův debakl pamatují... a ti už mají povětšinou jiné starosti.

/O nesmyslech typu elektromobilů které pro změnu nevyšli Teslovi raději nemluvě/

3 1
možnosti
Foto

Hovoříme-li o neúspěšných experimentech, hovoříme o experimentech. Spousta experimentů nevyjde napoprvé, povahou experimentu je, že nevychází a je třeba jej opakovat a měnit parametry. Sama neúspěšnost nějakého experimentu ještě nic neznamená.

0 3
možnosti
Foto

Jen po 22.hodině, pane Poláku!

3 1
možnosti
  • Počet článků 606
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1349x
Narodil jsem se 5. března 1975 v Brně, kde také žiji. Zajímám se o pravoslaví, filosofii, religionistiku, fotografování a literaturu. Politicky jsem demokratický levičák. Nenápadně jurodivý.

Kontakty:
- jaroslavpolak1975@gmail.com
- Twitter
- Facebook
- Flickr (fotografie)

Seznam rubrik

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám

Oblíbené stránky

Oblíbené články