Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Neo.ka

28. 12. 2011 11:21
Takhle tedy ne

Soudruhu tak takhle tedy ne! Přeci není možné, aby ty člen KSČM jsi tady hlásal takovéto bludy. Já to pořád připomínám na ÚV, že pořádáme málo školení. Z kterépak jsi ZO, budeme si muset promluvit s vaším soudruhem předsedou a trochu se na vás zaměřit a udělat s vámi pohovory a provést školení na téma světonázoru komunisty. S takovými názory bychom ten kapitalismus neporazili. S takovými názory nejdeme vstříc komunismu. SOudruhu zamysli se nad tím !

0 0
možnosti

Martin__S

27. 12. 2011 11:36
Kombinace

Inu zajímavá kombinace - člen KSČM a sympatizant Ježíše K. s tendencí sklouzávat k magii. ;-D

Ve vašem článku "Mým diskutérům" rozjímáte nad tím, jestli kdejaký hlupák (z vašeho pohledu) by měl mít volební právo. (Cituji: "...občas popřemýšlím, jestli je demokracie a s ní spojené všeobecné volební právo opravdu dobrý nápad a tak vůbec.")

Víte, mám stejnou myšlenku. A z mého pohledu jste vy ten člověk, který by podle mě neměl rozhodovat o budoucnosti státu. Poblouzněný čarověřící a uctivatel komunistických velmožů.Rv

0 0
možnosti

Kojot

27. 12. 2011 11:46
Re: Kombinace

"Zajímavá kombinace?", ale ovšem, jsem totiž zajímavý člověk. A vy?

0 0
možnosti
  • Počet článků 606
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1349x
Narodil jsem se 5. března 1975 v Brně, kde také žiji. Zajímám se o pravoslaví, filosofii, religionistiku, fotografování a literaturu. Politicky jsem demokratický levičák. Nenápadně jurodivý.

Kontakty:
- jaroslavpolak1975@gmail.com
- Twitter
- Facebook
- Flickr (fotografie)

Seznam rubrik

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám

Oblíbené stránky

Oblíbené články