Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

pan Polák se tady evidentně snaží lidi přesvědčit, že ne všichni členové jeho krvavé partaje nejsou jenom bývalí bachaři a osoby kterým se za jejich vládnutí říkalo robotníci, případně opracující. On nám tady ukazuje že nemají jenom Ransdorfa, ale také jeho. Historické exkurzy soudruha Jaroslava Poláka jsou něco jako výplody soudruha Jambora nebo ideologa, jeho knížecí milosti Auersperga. Samozřejmě, pokud se mu podá nějaká nevhodná otázka, nebo je přistižen při lži, okamžitě začne prskat jako čertík (pardon) revolucionář a sklouzne do normálního komunistického sluvníku včetně tisíckrát omletých klišé. Prostě to nestojí za nic. Takhle se propaganda nedělá. To i soudruh Kopecký (a to byl nějaký ničema) měl ty lži propracovanější!

2 1
možnosti
Foto

Ohledně obsahu toho, co píšete: Pokud vím, tak můj článek se týká něčeho jiného, než přesvědčování, že všichni členové mé krvavé partaje ...bla bla... Takže vám nemohu odpovědět, protože mluvíte z cesty.

Ohledně formy, především oslovení, viz:

http://jaroslavpolak.blog.idnes.cz/c/302237/Jak-oslovovat-autora-tohoto-weblogu.html

0 2
možnosti

J51o95s15e32f 92P74o52t48r

19. 12. 2012 21:46

Marxisticko-leninská filozofie, jejímž přímým dědicem je KSČM, tvrdí, že je založena na vědeckých základech, jedině ona správně vysvětluje svět a jedině ona je šťastnou budoucností lidstva.

Moderní fyzika teorií Velkého třesku negovala vědecké základy této filozofie, a i samotný reálný socialismus se projevil jako nekompatibilní s lidským vědomím - jeden z důkazů : Při instalaci komunismu v Rusku přišlo o život na 20 milionů lidí - revoluce, občanská válka, kolektivizace zemedělství, Gulagy, řízené hladomory. Při jeho demontáži v 80. letech  na 1/6 světa se nenašel ani jeden člověk, který by za tu ideu položil život.

Protože ideologové počítali s tím, že lidi se ještě nevyvinuli jako nový socialistický člověk, použili donucovací metodu "diktaturu proletariátu"

Ta kromě jiného obnášela falšování vědy - biologická Lysenkova metoda, popírání kybernetiky, popírání moderních fyzikálních poznatků, falšování dějepisu a ostatních společenských věd by jistě vydalo na celou knihovnu.

U nás diktatura proletariátu terorizovala lidi až do konce r. 1989 - cenzura, STB, zákazy výjezdu za hranice, zadrátované hranice  a tisíce  jiných nesmyslů.

Komunistická ideologie dneska je tmářské a zpátečnické učení, které s reálným světem nemá co dělat.

11 3
možnosti
Foto

"Program KSČM vychází z marxistické teorie otevřené dialogu s mezinárodním komunistickým a levicovým hnutím, novým myšlenkám a poznatkům. KSČM usiluje o to, aby byla stranou masovou, která pracuje na základě kolektivnosti jednání a rozhodování, samosprávných principů a široké vnitrostranické demokracie." Takže sorry, ale KSČM se k věcem, jež uvádíte, nejen nehlásí, ale dokonce se od nich distancovala. Opravdu nevím, jak vaše tvrzení souvisí s obsahem článku s výjimkou faktu, že poskytují mým tezím podpůrný ilustrační materiál, za nějž vám samozřejmě děkuji. Kdo má uši k slyšení, slyš.

0 6
možnosti
Foto

Tyto tzv. protesty by nebyly ničím bez podpory médií. Jejich váha je přímo úměrná mediální propagaci, bez ní by po těchto svérázných demokratech, protestujících proti demokracii, neštěkl ani pes Rv

5 8
možnosti
Foto

O20t50t72o 68Č87e32r21n12ý

19. 12. 2012 18:20

Pane Poláku, tady je příní trochu otcem myšlenky. Věřte: "toho bohdá nebude .....

10 1
možnosti
Foto

Přání skutečně někdy bývá otcem myšlenky. Často i smyšlenky. Nikdy jsem netvrdil, že jsem neomylný. Ale přesto si dovoluji doufat.

0 12
možnosti
Foto

Kdopak zasahuje do výuky moderních dějin? Asi novodobí politruci, pardon, politologové.

4 9
možnosti

M63a89r95t76i24n 67P68á17t29ý

19. 12. 2012 16:13

Místopředsedkyně UV KSČM Miloslava Vostrá jako správná komunistka lže, v Karlovarském kraji již zasahování do výuky již bylo provedeno v souvislosti s přednáškou na ISŠTE Sokolov.R^

12 3
možnosti
Foto

Prosím o bližší údaje, pak se vyjádřím.

0 11
možnosti

A nedějou se tu důležitější věci a nebezpečnější? Třeba hrozba federalizace EU ...Kalousek ve vládě...Schwarzenberg na Hradě, Roman Janoušek stínový primátor s chapadly kdekoliv atd atd. To nikoho nevzrušuje?

8 1
možnosti
Foto

Kdo vám brání založit si zde blog a psát o tom, co pokládáte za důležité vy? Já opravdu nejsem schopen věnovat se všem palčivým tématům dneška a bude jen dobře, pokud se rovněž zapojíte.

3 12
možnosti

J20a46n 70Z95i31e63g82l21e45r

19. 12. 2012 14:26

V Českých Budějovicích bylo včera na demonstraci proti soudružce Baborové nejméně 500 lidí, sám jsem na ni byl. :-)

14 6
možnosti

"Zdá se, že do vlastní pasti lapená ODS ztrácí nervy" ........ první věta a už jsem se ztratil. Mohl byste podrobněji vysvětlit, co je tou pastí a na koho byla nastražena? Díky!

12 3
možnosti
Foto

Jasně. Past spočívá v tom, že chce podporu občanů (aby byla zvolena) a současně z podstaty věci občany poškozuje a nedaří se jí už významnou část občanů přesvědčit, že zlo, které páchá, je pro jejich dobro.

4 15
možnosti

Přečetla jsem si ten blog, na který jste dával odkaz (komunisti pohledem ročníku 87) - a ten člověk nemá o KŠC vůbec žádné zkreslené představy. Pod vládou komunistů jsem prožila víc než polovinu svého života - a s tím, co napsal ten mladík, mohu stoprocentně souhlasit.

15 8
možnosti
Foto

Jasně, Stalin na piedestalu, kam jste se podívala a tak, co? Stalinův pomník zbořili už v šedesátém druhém. Mluvit o nezměněné podobě komunistické strany je taky hodně bizarní. To jako Gottwald, Zápotocký, Novotný, Dubček a Husák - a jejich období - byli vzájemně zaměnitelní?

4 16
možnosti
  • Počet článků 606
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1349x
Narodil jsem se 5. března 1975 v Brně, kde také žiji. Zajímám se o pravoslaví, filosofii, religionistiku, fotografování a literaturu. Politicky jsem demokratický levičák. Nenápadně jurodivý.

Kontakty:
- jaroslavpolak1975@gmail.com
- Twitter
- Facebook
- Flickr (fotografie)

Seznam rubrik

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám

Oblíbené stránky

Oblíbené články