Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Sakra, že o ní nenapíše někdo normální, že to je blázen, to že to napíše satanista, když ona na satanismus upozorňuje je trochu zvláštní. A ještě používá výrok jako je "klerofašista", se kterým dlouhodobě na stránkách, kde se o Janečkovi a pravdoláskařích píše, otravují "placení" diskutéři. Čichám stejné hnízdo.

To, že například v podle vás "podvržených" e-mailech bylo již před dobou napsáno, že třeba Okamura patří mezi pravdoláskaře se teď potvrdilo tím, že se s nimi zapojil do akce velezrada.

Mimoto v jejích blozích bylo několikrát upozorněno, že z ní budou chtít udělat blázna. A helemese, je to tu...

1 0
možnosti

M72i47c10h92a81l 27R21y58b89a

22. 2. 2013 19:42

Dnes s vámi, pane Poláku, snad dokonce souhlasím.

Mám jen pár připomínek:

- bylo by vhodné se zdržet  psychiatrických diagnóz

- ve výčtu hnusů na blozích vám chybí propagace komunismu

Na druhou stranu oceňuji, že jste se přiznal, jak jste týral nějakého ubožáka a že se za to stydíteR^

5 2
možnosti
Foto

A já vám tedy odpovím. ;-)

1) Tvrzení "patrně (soudím tak na základě povahy jí zveřejněných článků) trpí bludnými představami paranoidního rázu" rozhodně není diagnóza, je to realistický a přiměřený popis toho, jak se mi její psaní jeví. Je to něco jiného, než kdybych napsal "paní Bostlová je paranoidní schizofrenička, diagnóza F20.0 dle MKN10". Její diagnózu neznám, odhaduji, že spadá sem: http://www.uzis.cz/cz/mkn/F20-F29.html , ale rozhodně bych se neodvážil kohokoli na dálku nějak autoritativně diagnostikovat. Ostatně nejsem psychodiagnostik, psycholog ani psychiatr.

2) Propagaci komunismu tu dělám já a je to tak evidentní, že mě ani nenapadlo to zrovna na svém blogu opakovat, zvláště vhledem k tomu "rudému hadru" o kousek výš.

3) Ano, týral jsem jednoho ubožáka a nejsem na to pyšný. Je víc věcí, za které se v životě stydím, a nestydím se to přiznat.

4 1
možnosti

Pani Bostlova je evidentne nemocna zena. Podobne jako jiny bloger, pan Gabriel se topi ve svete iluzi a konspiracnich teorii. Na rozdil od pana Gabriela, ona vsak operuje s naprosto silenymi dukazy a jeji konstrukce nemohou byt pro nikoho mysliciho uveritelne. Na rozdil od autora si ale myslim, ze ty emaily si pise ona sama, stejne tak jako jsem presvedcet, ze si sama vytvorila pred casem webovou stranku jakychsi bavorskych zednaru, kteri ji take udajne vyhrozovali. Pani Bostlova je proste takovy Hrebenar v sukni.

4 0
možnosti
Foto

Nu, to, že si to píše sama, samozřejmě nemohu vyloučit. Můžu poprosit o odkaz na tu stránku, o níž píšete?

1 3
možnosti

Měli jí nařidit povinnou diskuzi. Myslím, že by to zabalila sama.

4 1
možnosti
Foto

No tak já jsem paní Bostlovou téměř nečetl. Prostě jsem jí přehlížel.

A myslím si, že škoda způsobená jejími články byla zanedbatelná.

1 3
možnosti
Foto

Podle antidiskriminačního zákona žádný poskytovatel služeb veřejnosti nesmí uživatele poskytované služby diskriminovat pro jeho světový názor.

Je jasné, že pokud někdo „konkrétním lidem přisuzuje vlastnosti, aktivity a moc, jimiž nedisponují“ (odkud to pan Dvořák ví, že někdo tím či oním nedisponuje), má na tento názor právo. A má také právo ho publikovat. A nesmí být kvůli tomu podle antidiskriminačního zákona vyloučen z poskytování služeb.

Informuje li zde třeba nějaký blogger o lečitelských schopnostech Sv. Terezy, může to vzbudit také přece pochybnosti, ale jaksi by kvůli tomu neměl být diskriminován tím,že mu bude odmítnuto zveřejnění této informace.

Nechť se Sv. Tereza, nebo její dědicové brání u soudu, že to s tou její lečitelskou schopností dotýčný blogger přehání, že to tak slavné nebylo.

Mimochodem pan Kram zde velmi ošklivě napadl svou bloggerku Kamušinskou pro její komunistickou agitaci. Ale redakci idnes to vůbec nevadilo, pana Krama nechala na pokoji.

2 3
možnosti
Foto

Opravdu jsem přesvědčen, že existuje významný rozdíl mezi svobodou názoru a pomluvou a hodlám na tom trvat. Nepodložená tvrzení o satanských obřadech Karla Janečka (kterého jinak nemám v oblibě) apod. nepokládám za projev svobody názoru, ale za šíření pomluv. 

Pokud někdo dělá komunistickou agitaci, třeba já nebo kdokoli jiný, a je kvůli tomu ostře napaden, je to v pořádku do té míry, pokud ono napadení nespočívá v tvrzení, že po nocích krade nemluvňata narozená pravičákům a neobětuje je Leninovi...

4 2
možnosti

Karma. ;-D

Ovšem domnívám se, že redakce by si měla ve sbírce tuto ženu ponechat, patří mezi vzácné druhy. S pozdravem Trololo přeji hezký den!

5 1
možnosti
Foto

Ale jo, mě její texty také baví, nicméně redakci plně chápu.

1 2
možnosti

Bečíte dobře, ale až si vás vlk naporcuje, budete čumět.;-)

2 0
možnosti
Foto

J51a17n 90R29ý47z22n48a27r

22. 2. 2013 11:08

Kdo se Vlka bojí, tak nesmí do lesa.

Ale když už jsme se tu narodili, tak si poradíme. S vlky i s jinými stádovitými zvířaty.

1 1
možnosti

P21e77t47r 32J26a32n20s65k11y

22. 2. 2013 10:22

ano cenzrua neexistuje.. to jen pro nektere blogery zrizuje admin dvorak samostatne pokojicky.. takove postylky s mrizema.. abysme vas nekousli

3 0
možnosti

Pane Poláku, napsal jste to opravdu velice pěkně, s citem a s pravdivostí i k sobě. Děkuji. Přiznám se, že jsem z blogů paní Petry B. byla chvílemi dost zmatená. Přeji ji, aby byla šťastná. Myslím si totiž, že tím "pronásledováním" trpěla.

2 2
možnosti
Foto

Jo, já bych jí také přál, aby byla šťastná.

0 2
možnosti

Tentokrát s Vámi musím souhlasit. Akorát by jste měl trochu omezit  nakládání s různými pojmy, jako příklad uvádím termmín klerofašismus, který se ve Vašich blozích vyskytuje častěji. Například politolog Roger Griffin varuje před "hyperinflací klerofašismu". Užití pojmu by podle něj mělo být striktně omezeno pro "podivné formy ideologií, které vznikají, když klerikové a profesionální teologové jsou buďto vtaženi do spolupráce se sekulární ideologií fašismu, nebo řidčeji, sami vytvářejí teologicky nepřijatelný koktejl hluboce náboženských přesvědčení s fašistickým předsevzetím spasit národ nebo rasu před dekadencí a úpadkem."

2 1
možnosti
Foto

J19a16n 85R11ý17z39n83a78r

22. 2. 2013 10:32

Jak daleko je vaší definici vzdálena poměrně rozšířená představa o tom, že bez "obnovy křesťatnských kořenů" musí jít nutně Evropa do "pekel"?

0 1
možnosti
  • Počet článků 606
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1349x
Narodil jsem se 5. března 1975 v Brně, kde také žiji. Zajímám se o pravoslaví, filosofii, religionistiku, fotografování a literaturu. Politicky jsem demokratický levičák. Nenápadně jurodivý.

Kontakty:
- jaroslavpolak1975@gmail.com
- Twitter
- Facebook
- Flickr (fotografie)

Seznam rubrik

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám

Oblíbené stránky

Oblíbené články