Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

Problém je v tom, že když si někdo prohlédne skladbu Vašich článků a názorů, tak se dozví, že máte rád satanismus, komunismus, islám a Ježíše Krista a že zároveň milujete vše židovské – od hudby, přes kulturu po Kabalu – pouze s tou výhradou, že kořeny judaismu považujete za zvrácené. Už chybí jen teze, že milujete malárii i antimalarika.

Váš článek je natolik svázán filozofickými obraty, že se ve své filozofii hroutí sám do sebe. Například tímto konstatováním: „schopnost mentálně překročit okovy nacionalismu, tradic a vlastní víry směrem k nějakému vyššímu humanistickému ideálu vyžaduje hodně vzdělání, lásky k lidem a ochoty k donkichotství.“

Chápu to tak, že právě tohle je Váš postoj.

Takže vyšší humanistický ideál vyžaduje kromě vzdělání a lásky také „ochotu k donkichotství“? Víte co to znamená „donkichotství“? To znamená svádět marný a nesmyslný boj – jinak řečeno odmítat realitu. Když to srovnám se skladbou Vašich názorů, pak jste se nevědomky docela přesně trefil.

7 0
možnosti
Foto

Vaši "diagnózu" nebudu komentovat, je to váš názor a klidně si jej mějte. Jen bych vás chtěl požádat, abyste přestal používat vylhané pomluvy. Jednoznačně a neobmyslně jsem vám už několikrát sdělil, v jakém kontextu jsem použil formulaci "zvrácené kořeny judaismu". Pokud to na mne vytahujete tímto způsobem, jste lhář a pomlouvač. Snažím se doufat, že ve vás je kouska cti a smyslu pro fair play a proto se tuto věc snažím, naposledy, řešit vstřícně. Opravdu mne nenávidíte tak strašně, a tolik mi chcete ublížit, že musíte sáhnout po křivém svědectví? Pořád se snažím doufat, že nikoli.

0 6
možnosti
ZK

Z31d62e73n16a 73K13o18č24í

19. 11. 2012 16:48

To máte úplně jedno. Dnešní palestinci nepříjmou Izrael v žádné jeho podobě. !!!!

8 1
možnosti
Foto

Z článku je snad zjevné, že si uvědomuji, jak "zakletá" ta situace je a že to dnes nelze vyřešit.

0 8
možnosti
FH

F47e15l36i33x 92H12o61r30á69k

19. 11. 2012 16:16

Modlící se komunista - já se picnu ... :-P

9 1
možnosti
Foto

Mohu vám nějak pomoci?

1 7
možnosti
VK

Pane autore, jen si dovolim pripomenout vam, pokud to nevite, ze se nejedna o nejake hloupe sportovni klani na jehoz konci budete infantilne skakat a kricet hop hop hop. Jde skutecne o lidske zivoty, takze nejake fandeni jde v tomto pripade naprosto stranou.

8 2
možnosti
Foto

Pane Králi, buď jste si přečetl jen nadpis článku a vytrousil komentář, nebo jste sekundárně negramotný, neboť právě o tom, co píšete, ten článek je.

3 7
možnosti

Tady mnozí hájí Izrael zuby nehty, protože se domnívají, že je vysunutou pevnůstkou v boji proti předpokládané islámské invazi do Evropy. A samotný Izrael se takto snaží tvářit.

Druhou stranou mince pak je, že chování jak Izraele,tak i Palestínci, kteří právě proto ten konflikt eskalují,  vede k tomu, že se fakt ti muslímové pod praporem obhajoby vlastní víry se více a více radikalizuji a sjednocují. Pokud Izrael provede invazi do Gazy, tak riskuje další radikalizaci Turecka.

A proto já se divím Natajhuovi, že na požadavek Obamy o návrat ke hranicím r. 1967, neprohlásil, že s tím nemá v zásadě problém. A mohl doplnit, že pouze pan Obama měl být tak laskav a zkusit prosadit u Ligy arabských národů mezinárodní uznání Státu Izrael na existenci v těch hranicích r. 1967.

1 11
možnosti
  • Počet článků 606
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1346x
Narodil jsem se 5. března 1975 v Brně, kde také žiji. Zajímám se o pravoslaví, filosofii, religionistiku, fotografování a literaturu. Politicky jsem demokratický levičák. Nenápadně jurodivý.

Kontakty:
- jaroslavpolak1975@gmail.com
- Twitter
- Facebook
- Flickr (fotografie)

Seznam rubrik

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám

Oblíbené stránky

Oblíbené články