Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LB

Vážený pane Poláku, každé distancování je užitečné, ale nemyslíte, že to Vaše je předčasné?

Je vůbec jisté, že události, o nichž mluvíte, spáchali Češi? Přihlásil se k nim alespoň někdo, nebo je alespoň zřejmé, kteří konkrétní jedinci, jsou jejich pachateli?

Osobně mám na český národ velmi negativní názor, ale na druhou stranu, si nemyslím, že je vhodné usuzovat na český původ těchto událostí, dokud nebudeme znát konkrétní pachatele.

0 0
možnosti
JS

Dnes byl na ČT24 v ranním zpravodajství rozhovor s jedním z vedoucích aktivistů "sociálního centra Klinika". Moderátor citoval z facebookových stránek tohoto centra zprávy o útoku, které pocházely z doby ještě předtím, než se ten útok odehrál. Možná nechtěl naznačit, že útok mohl být fingovaný, ale vlastně to naznačil.

Každopádně ten aktivista na otázku moderátora otevřeně přiznal, že někteří členové centra mají problémy s policií a že to centrum Klinka má vůbec problémy s policií. On i ten název "sociální centrum" působí příliš vznosně. Ono je to spíše takové "alternativní doupě".

Podstatné je, že většina lidí se s žádnými holohlavci, kteří mají potřebu házet dlažební kostky do oken, neztotožňuje. A to je řečeno naprosto vážně a nikoli ironicky.

1 0
možnosti
PZ

"Na sobotní demonstraci Čechů, z níž se násilníci rekrutovali" dočetl jsem po tuto větu, který je jen spekulací a sprostým pokusem o očernění názorových oponentů Rv měl jsem za to, že i když jste názorově jinde, jste rovnej, bohužel :-/

1 0
možnosti
PZ

omluvám za za 2x stejný příspěvek - asi blbne systém, bo po několika minutách se první nezobrazoval a najednou je tu i s druhým :-P

0 0
možnosti
PZ

"Na sobotní demonstraci Čechů, z níž se násilníci rekrutovali" po tuto větu, která je jen sprostou spekulací a snahou o očernění názorových oponentů jsem dočetl, dál ne, měl jsem za to, že i když jste názorově zcela jinde jste rovnej, bohužel Rv

0 0
možnosti
Foto

Komentář čtenáře, který nedočetl text a je to zjevné, případně se tím dokonce chlubí, je vrchol trapnosti. Já osobně bych se takhle neshodil snad ani na mučidlech. Ale proti gustu...

0 1
možnosti
DS

Vám, pane Poláku, karmaR^

2 1
možnosti
Foto

Nikdo vás k nim neřadí. Tak proč se distancujete?

0 0
možnosti
Foto

To byste se divil! Když se příslušník jakékoli skupiny dopustí zločinného jednání, vede to veřejnost k odsouzení celé skupiny. Takže raději nic nezanedbat!

1 0
možnosti

Včera kanálové divizi na klinice bouchla varna perníku a jeden důstojník STB se trochu provařil při organizování " pravicových extrémistů" . Doporučení - školení pro smradlavce o nakládání s chemickými látkami a nešťastného důstojníka šikovně přeřadit. https://www.facebook.com/czech.WeAreHereAtHome/videos/vb.1491040544530242/1528074367493526/?type=2&theater

4 0
možnosti
JK

Poslední dobou docházím k názoru, že jediný dobrý -ismus je uprdelismus, bohužel pokusy o jeho rozšíření dopadnou podobně jako pokusy o založení prokrastinačního spolku.

0 0
možnosti
PV

Pane Polaku, kdyz tak hajite demokraticke principy, co rikate na vcerejsi levicackou agresivitu, odsoudite i to, jak branili lidem v prisupu na jimi zvolenou demonstraci?

4 1
možnosti
  • Počet článků 606
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1349x
Narodil jsem se 5. března 1975 v Brně, kde také žiji. Zajímám se o pravoslaví, filosofii, religionistiku, fotografování a literaturu. Politicky jsem demokratický levičák. Nenápadně jurodivý.

Kontakty:
- jaroslavpolak1975@gmail.com
- Twitter
- Facebook
- Flickr (fotografie)

Seznam rubrik

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám

Oblíbené stránky

Oblíbené články