Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MN

nepl

24. 9. 2009 10:04
Lži

vecernicek....lépe však spíše hororová pohádka vůbec neví o čem píše.... U zkoušek se nezkouší literatura, ale znalosti. Jako povinná literatura je u předmětu tr. právo označeno pět knih - tři z nich ASPI, jedna Linde a pouze jedna Beck - navíc jde o praktikum o rozsahu ani ne 100 stran a tomu odpovídá i přiměřená nízká cena. viz http://plzen.juristic.cz/ktr/81934/predmet/cz Z podobných tendenčních článků se mi chce opravdu....nenapadá mě slušný výraz.

0 0
možnosti
SP

soudce plzeň

16. 9. 2009 11:32
Omluva

Omlouvám se za pravopisné chyby v mém příspěvku. Psal jsem jej na rychlo. Chtělo si to ještě jednou přečíst.......

0 0
možnosti
SP

soudce plzeň

16. 9. 2009 11:30
O co Vám jde....

Protože se pohybuji nejenom v Plzni, ale v Plzni na Právnické fakultě, mohu označit Váš příspěvek za sprostou pomluvu.  Informace v něm obsažené jsou značně zavádějící. I  z ohledem na Vaší přezdívku to vypadá na to, že jste se studiem práv nikdy nepřišel do styku.

Musel byste vědět, že pro studium a získání zkoušky není podstatné vlastnictví učebnice, ale znalosti. Jejich zdroj  je naprosto nepodstatný.  Komentář trestního práva není učebnice, z níž by se studenti měli připravovat na zkoušku.

Letmým pohledem na stránku katedry trestního práva (http://plzen.juristic.cz/ktr/81934/predmet/cz) zjistíte, že z povinné literatury jsou tři publikace nakladatelství ASPI, jedna LINDE a jedna C. H. Beck (není to komentář).

K důvodům odvolání prof. Válkové doporučuji diskusi na plzen.juristic.cz . Tím základním je především neschopnost vedení.  Rozhodně nejsou na straně paní profesorky.

0 0
možnosti
BK

kookinka

16. 9. 2009 11:47
Re: O co Vám jde....

Dobry den, ja teda nevim presne, co se mezi panem dekanem a prof. Valkovou deje, ale pravdou je, ze mezi studenty moc v oblibe neni. Na katedre TP piseme diplomovou praci a neni studenta, aby s ni (diplomkou i vedouci katedry) nemel problem. Na druhou stranu musim rict, ze jeji okamzite odvolani bez jedineho vysvetleni povazuju za ostudne. Prece jen je pani profesorka kapacitou, ktera si i v takove chvili zaslouzi uctu i od vedeni.

0 0
možnosti
F

Fany_Prazska

16. 9. 2009 11:17
Text podnětný, téma alarmující, ale ...ta latina....

NIHIL NÓVÍ SUB SÓLE.

0 0
možnosti
EN

EMS

16. 9. 2009 11:03
Obvinění

To jsou docela silná obvinění - proč to neřešíte někde jinde? např. trestním oznámením na nátlak na studenty? Závažné informace na to, že o nich takhle píšete na blogu. Budí to na mě spíš dojem "pošpinit, ale neřešit"..... (ne, že bych se tímto dané dámy zastávala, pokud se takto opravdu chová, je to hnus)

0 0
možnosti
JN

Moravský Slovák

16. 9. 2009 11:00
Přividělali ?

Váš text obsahuje zcela nepochybně závažné informace.  Ale nějak nemohu po prvním odstavci pokračovat v četbě.

0 0
možnosti
  • Počet článků 130
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4149x
Politicky aktivní spisovatel, poradce místopředsedy PSP Tomia Okamury