Krutý vtip Miloše Zemana: Volím ČSSD

Mnoho politiků přemýšlí jak sebrat konkurenční partaji hlasy. Miloš Zeman s genialitou sobě vlastní na to přišel. ČSSD zbývá nějakých 5 procent voličů, kterým nevadí promigrantská politika ČSSD ani podpora banderovců. 

Nevadí jim Prague Pride, multikurturalismus a jiné bruselské vymoženosti.
Pochopitelně jsou to o lidé, kterým nevadilo, že velká část jejich vedení šla proti Zemanovi v prezidentské volbě otevřeně a veřejně podpořili Drahoše. 
Faktem je, že těmto pár “statečným” nevadí téměř nic, nebo se dokonce s výše jmenovaným ztotožnují.  Jediné, co by jim mohlo zřejmě  vadit, je volit stranu, kterou veřejně volí Zeman. 
Prezident pochopil, sebral se, odjel na sjezd ČSSD a prohlásil: Budu vás volit. A nejen já, přemluvím možná i svou ženu.
Tuhle skvělou nabídku dal před lidmi, z nichž mnozí z nich ve vrcholných pozicích prohlašovali, že nebudou volit Zemana ale jeho úhlavního konkurenta Drahoše. Miloš jim odpustil a zřejmě odpustil i svému velkému kritikovi, expředsedovi senátu za ČSSD Štechovi, který podle prezidenta  byl normalizační komunista do roku 1989, co  přísahal na správnost sovětské okupace.
Volební spojení s Milošem určitě kluci jako Jirka Diensbie,r Martin Netolický a spol. ocení. 
A pak se říká, že Zeman je mstivý. 
Pravda, prezident tyhle funckionáře ČSSD zprvu odmítal zvát třeba na Hrad ale je jasné, že vymyslel něco daleko vtipnějšího  a účinnějšího. Polibek smrti. 

Nemějte to za zlé prezidentovi. Tak to jen dopadá, když myš pozve na oběd kobru. Stane se z ní hlavní chod. 

 

Autor: Jaroslav Novák | pátek 1.3.2019 15:01 | karma článku: 32,05 | přečteno: 1252x