Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VK

Vedoucí kolotoče

21. 7. 2009 19:49
Panu autorovi clanku...

Mate-li dukazy k tomu, co jste napsal o panu Bendlovi, jste povinen podat trestni oznameni, jinak se vystavujete trestnemu stihani sam, nebot jste-li si vedom a mate dukazy, ze k tomu dochazelo, a neoznamite to, dopoustite se tresnteho cinu podilnictvi. Pokud k temto vecem nemate dukazy, ze VYSLOVNE TO BYL PAN BENDL, kdo tak poskodil kraj nevyhodnymi prodeji, potom byste mohl celit trestnimu oznameni z duvodu pomluvy. Tak ci onak, ta obvineni jsou pomerne drsna, a pokud jsou opravdu pravdiva, tak jen nezbyva konstatovat, ze jak ODS, tak CSSD jsou strany plne dobytku na vsech urovnich zastupitelstev.

0 0
možnosti
Z

zizií

21. 7. 2009 20:50
Re: Panu autorovi clanku...

tak co,už si to podal?hlásit se to holt musí,že velebnosti......my s tebou a tvým bonzáctvím všichni souhlasíme!!!!křiváčku

0 0
možnosti
E

ET_demokrat

21. 7. 2009 14:29
ale stejně je zajímavé

jak tady suverénně modří fans tvrdí, že jen oni mají pravdu. Oni asi mají podobnou metodiku, jak diskutovat s třídním nepřítelem, jakou si teď "vyvinuli" komouši. Takovou "Rukověť modrého vola" Když se po volbách dá ODS dohromady se socany, pújde modrá s oranžovou pěkně k sobě.

0 0
možnosti
AG

gaDzin

24. 7. 2009 17:13
Re: ale stejně je zajímavé

Jestli jste si nevsiml, tak  99,999% lidi tu tvrdi, ze ma pravdu a Vy nebudete zadna vyjimka ...

0 0
možnosti
MZ

zajicek8

21. 7. 2009 14:02
Recese?

Člověka, který si za své jmého dá přívlastek Večerníček, pokládám za vydařeného šprýmaře. Stejně legrační je i jeho příspěvek.

Už vidím nemocniční zařízení, které na svých pozemcích organizuje bytovou výstavbu, případně pronajme pozemky na výstavbu hypersupermarketu, protože je poblíž sídliště.;-D

Paneláček o 18 bytech, každý z nich má odhadní cenu cca 2 milióny, může mít odhadní cenu 36 miliónů, ale za tu ho nikdo nekoupí. Pročpak? Je třeba zainvestovat pár miliónů do rekonstrukce střechy, zateplení a nová fasáda, výtahy již zrekonstruovat nejde, ty se musí vyměnit a společné prostory - no to lino na chodbách je po 30 letech téměř průhledné na společné balkóny je vstup už léta zakázán. Takže do rekonstrukce je třeba zainvestovat několik miliónů. Ty nikdo v kapse nemá, takže se musí vzít půjčka, splácet úroky atd. S těmi emocnicemi je to totéž.

0 0
možnosti
E

ET_demokrat

21. 7. 2009 8:26
hehehe

Tolik modrákú je s článkem nespokojených, že začínám věřit, že je to všechno svatá pravda.

Nakonec to zneužívaní krajských  peněz na reklamu ve prospěch zainteresované osoby, xindta Bendla, je všeobecně známé. On neměl a nemá skrupule.;-DRv

0 0
možnosti
JC

REDD-Grrr

21. 7. 2009 10:26
Re: hehehe

To je výborný způsob myšlení. Hodný normálně Nobelový ceny. V podstatě se zaměřím na nějaké odvětví podnikání, kde létají miliony, zběžně mrknu na prvotní informace, třeba čistě jenom na prachy, ostatní fakta (například případné dodatečné podmínky) hodím z halvu, ty se mi nehodí do krámu. Takhle nahrubo nezpracovaná zpráva na první pohled vypadá, jako že jsem právě objevil nějakou naprosto nehoráznou pravdu, kterou i přes svojí průhlednost nikdo předtím nikdy nezkoumal, dokonce ani odborné osoby (třeba právníci konkurenčních podnikatelů, kteří by to chtěli koupit taky), v podstaě jsem vlastně úplný génius, co práve kápnul na aféru srovnatelnou s aférou Watergate a bude ze mě nová mediální hvězda! Obyčejný pivní strejda z hospody z veřejndě dostupných informací objevil podvod za miliardu! A když mi náhodou nezanedbatelné procento komentátorů řekne, že jsem idiot, protože jsem opoměl velmi důležitá fakta, která z toho už podvod nedělají, tak to znamená, že mám vlastně pravdu.

0 0
možnosti
SP

Socanek

20. 7. 2009 15:06
Konečně

 někdo napsal na tomto "demokratickém" blogu pravdu. Znám hodně lidí z krajské samosprávy a účet za Bendlovo řádění je cca 750 milionů jen na prodeji nemocnic (!!!!!) Plus nadhodnocené rozpočty na PR kraje (ve skutečnosti propaganda samotného Bendla) atd. Ale tohle asi modrým nevadí, že? Kde je najednou váš trh? Tam se přeci většinou prodává nejvyšší nabídce (samozřejmě pokud se investor nezaváže k nějakým nadstandartním opravám nebo investicím, což se zde prokazatelně nestalo).Rv

0 0
možnosti

Přiměřeně rychlé šípy

20. 7. 2009 14:41
Jen to večerníčkovi nandejte

jak si mohl dovolit tady zpochybňovat ten jediný správný světonázor, jistě to je zakomplexovaná závistivá socka, když si dovolí zmínit,  že privatizace nemocnic ve středních Čechách nemusela být úplně košer.

Například u Hořovic: Podle účetní závěrky byly převzaté závazky necelých 45 mio, takže pokud koupil někdo podnik, jehož aktiva jsou odhadnuta na 300 - 400 mio  skutečně za 50 mio (nemám potvrzené) + 45 mio závazky, asi to není úplně standardní - zkuste najít podobný případ v soukromé sféře. 

Za rok, ve kterém to nakoupili už měli zisk 9,6 mio, tolik k teorii, že na to budou chudáci kupci strašlivě doplácet, proto je to tak levný.

Zkuste si o systému řízené péče, který nám chtěl Julínek vnutit a jehož měly být privatizované nemocnice součástí něco zjistit. V podstatě je to splnění snu všech pojišťoven vybrat peníze - u nás za laskavé donucovací asistence státu, to nemají ani amíci - které nebudou muset nikdy proplatit.

0 0
možnosti
PB

center

20. 7. 2009 19:12
Re: Jen to večerníčkovi nandejte

Nevím, kde jste tyto údaje dohledal (mohl byste blíže specifikovat zdroj?), ale podle stránek Středočeského kraje prodal kraj nemocnici v Hořovicích za 50 milionů s dohodnutou investicí dalších 40, bohužel jsem nikde nenašel Vámi citovanou účetní závěrku, takže se nedá ověřit Vaše informace o aktivech 300 - 400 milionů a 45 milionů závazků - pokud myslíte účetní závěrku spol. NH Hospital za rok 2007, vyplývá z ní, že firma si v roce 2007 vzala úvěr 49 milionů, účetní hodnota nabytého majetku je okolo 200 miliónů, zisk před zdaněním nějaké 4 miliony - jen jsem to zběžně prolétl. Dáte sem link (nebo alespoň zdroj) té Vaší účetní závěrky?

0 0
možnosti
F

framy

20. 7. 2009 13:47
Ekonomie

asi nebude vaše nejsilnější stránka,co?Zkuste to s fotbalem,to snad umí a zná každý.

0 0
možnosti
BVČ

Bývalý volič ČSSD

20. 7. 2009 12:39
Takhle se projevuje delírium?

0 0
možnosti
SJ

strejda josef

20. 7. 2009 12:22
Blahopřeji,

dokonalá pivní ekonomická analýza. V které cenové skupině jste studoval ? Ty "veřejné zdroje" jsou co ? Blesk před použitím na hospodském wc ? Pokud nemáte k dispozici skutečné důkazy, především kupní smlouvy, ze kterých by bylo jasné jaké byly  třeba nesplacené závazky nemocnic vůči dodavatelům, jaké jsou povinosti nabyvatele apod. pak je to co jste napsal pouze pivní pěna.

0 0
možnosti
AS

alsa

20. 7. 2009 12:37
Re: Blahopřeji,

R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 130
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4149x
Politicky aktivní spisovatel, poradce místopředsedy PSP Tomia Okamury