Foto

J95a54n 29Š55i17k

6. 6. 2024 12:30

Zatím nejlepší článek ke žhavému tématu Hezký den

Dobře napsáno.

P.S Máte štěstí, že to je váš první článek po více než roce. Jinak by vás neminuly přihlouplé reakce, že závidíte ostatním umístění.

JK

Právě proto jsem to sem šoupl. Myslíte si ale, že se nenajde nikdo, kdo by mi nějakým způsobem podsunul, mže beztak závidím slávu vítězům a čest poraženým?

VF

Škoda, že Vás přesunuli z hlavní stránky.

JK

No jo, prý to nemá přesah a týká se to provozu blogu. Schválně jsem si to přečetl po sobě znovu a Blogera roku se týká jen jeden a půl odstavce a pak perex, všechno ostatní je o něčem jiném.

Foto

Tuhle tradici vzájemného napadání mezi blogery sem zavedl pan Trčálek. Už před zhruba rokem jsem tu napsal, že z blogu iDnes se díky panu Trčálkovi stává aréna, kde se blogeři navzájem napadají. Dostal jsem za to hromadu mínusů od stoupenců stylu pana Trčálka.

Reakce blogerů po zveřejnění výsledků ankety ukazuje, že Trčálkuv styl tu začíná dominovat. Bohužel.

JK

To je absurdní, že jako strůjce napadání mezi blogery označujete pana Trčálka. Takovou moc rozhodně nemá, ale vy mu ji přisuzujete, což je paradox. Buďte ale klidný, já vám minus nedám, ale nemůžete mi zabránit, abych vás nepovažoval... za blouda.

Foto

Hezky jste to napsal a já Vás tímto zdravím z bramborového umístění

Foto

Dobře napsaný, podpořím Vaše slova, že v komunitě se může vytvořit nová parta a najít noví přátelé. Stalo se tak v případě naší blogoparty, kdy se pravidelně scházíme mimo oficiality na různých místech, jako třeba nedávno v Benešově a rozhodně to neni proto, abychom se hádali.

JK

To je dobře. Naše třída na střední škola měla loni sraz po padesáti letech a tam jsme se dohodli, že už nám zbývá patrně krátký čas na světě, takže se scházíme každý měsíc na společném obědě (tedy ti, kteří aktuálně mohou) a je to fajn.

VF

Ano, člověka potěší každé ocenění.

Přesto stále platí: "Světská sláva, polní tráva."

JK

Je to tak. Stejně se však mnozí lidé nemohou smířit s tím, že po nich na tomto světě nezůstane vůbec nic.

KL

Překvapil jste. A příjemně. Váš článek je v mnohém trefný a určitě stojí za přečtení a zamyšlení. V diskuzích vás však často vidím projevovat se jako někdo, kdo "výronem emocí ztratí nadhled, nenachází vhodná slova, takže pak už jen nesmyslně či dokonce neartikulovaně blekotá", pokud tedy mohu citovat vaše slova. I když ono to vlastně není překvapivé. Emoce nemá úplně pod kontrolou nikdo a jde jen o to, kde má každý z nás hranici, kdy se mu "vymknou"...

JK

Mé reakce v diskusích nejsou nikdy vedeny emocemi, avšak chápu, že právě vy to nejste s to pochopit a navzdory realitě pojedete si dál blues svých dojmů.