Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Je to ideologická a politická záležitost, už jen když si uvědomíme, kdy naposledy se lidé zajímali o to, co se děje v nemocnicích. Dnes se lidé dojímají nad tím, že na ARO a JIP umírají lidé. Ale na ARO a JIP lidé umírají od té doby, co bylo ARO a JIP zřízeno, proč to teď najednou každý řeší, donedávna to nikoho nezajímalo. Před pár lety jeden můj příbuzný ležel na interně, bylo to v létě a bylo vedro jak v peci a pokaždé, když jsem tam přišla, tak odváželi nejméně jednoho mrtvého. A nic, žádná panika, žádné mediální probírání toho, že pro nemocné na interně je vedro fatální.

1 0
možnosti
JK

Máte pravdu, ale myslím, že je to ještě horší. Lidé se dál nezajímají o ty, kteří umírají na ARO a JIP, jenom o ty, kteří tam umírají s covidem. Mnohým lidem navíc není divné, že ze všech nemocí, co jich existuje, byla vybrána jedna, s kterou se zachází jinak. V případě všech nemocí se zdravotníci zabývají až lidmi s potížemi a nemocnými, v případě covidu se vyhledávají z lidí, kterým nic není, ti, jež by mohli být nemocní. No a teď se dokonce označují za nemocné lidé pozitivní na koronavirus jen na základě laboratorního vyšetření. Klinické vyšetření není už potřeba. To je pokrok.

0 0
možnosti

Čím dál víc se potvrzuje že mít na věc názor znamená houby vědět.

0 0
možnosti
JK

Týká se to i tohoto vašeho názoru? Nicméně se domnívám, že kolega filosof na trůně Marcus Aurelius to vyjádřil poněkud výstižněji: "Cokoli slyšíme, je názor, nikoli fakt. Cokoli vidíme, je úhel pohledu, nikoli pravda."

0 0
možnosti
LH

Ti mrtví a narvané nemocnice jsou taky ideologické? Mě by jen zajímalo, co by s nimi provedli všichni ti "zrušte tu šaškárnu a nechte lidi žít". Zřejmě by je odpojili od přístrojů a odvezli na skládku.

1 2
možnosti
Foto

I Vámi uváděná, jinými zas až popíraná fakta, jsou i ,,politikum". Tudíž i možnost je i ideologicky prezentovat, ba i využít, či i zneužít. I v tzv. politic. boji.

1 0
možnosti
JK

Je docela zábavné sledovat, jak diskutéři, kteří oponují mému textu, ale hlavně mně, na čas vyhlásí "klid zbraní" a pak spustí další palbu. Snaží se urputně tvrdit, že covid není ideologická záležitost, ale právě tím, jak se na slovo ideologie chytili jako mouchy na mucholapku, dokazují, že se o ideologii jedná.

1 0
možnosti
Foto

:-) Blogy a tzv. diskuze pod nimi. Již jsem je označil za světlík přednosty stanice v Ostře sledovaných vlacích, též za někdy až rozeřvanou pavlač, nejednou i ke stoce jsem je přirovnal., atp. Dnes bych k tomu ještě přidal i pískoviště, ovšem až veřejně privátní. Dají se na něm budovat i bábovičky, či je zas rozkopat, nebo se o to či ono snažit. Je to vlastně také i až ideologie. Tímto se trošku i omlouvám za mou reakci na tento Váš příspěvek, neb je tak trošku až OT. P.S.: tímto nepopírám, že i já se občas nepobavím, ani svůj podíl na těchto tunajších radovánkách;-)

0 0
možnosti
VB

Ano, jde tu o hodně velký byznys (např. některé zúčastněné firmy platily před covidem v USA pokutu kolem 3 mld USD, takže se potřebujou zahojit), navíc silně prorostlý do státní správy - smlouvy s firmami na úrovni EU tajné či hodně začerněné, různí odborníci byli novináři usvědčení z propojení s výrobci vakcín (např. Švýcarsko, Zeitpunkt.ch o tom informoval), u nás se na věci podílejí osoby bez bezpečnostní prověrky či přímo jde o vojenské lékaře odchované v minulosti. Myslím, že do věci jsou zapojeni i informační giganti - masivní podpora "očkování", upozaďování odlišnějších názorů (mihlo se to v západ. médiích).

1 4
možnosti
Foto

Jistě že je. Třeba i proto, že politika i byznys de facto jedno jsou. Nakonec i proto Janeček ,,slavíka" koupil. Ví proč. Stejně tak, jako majitelé Novy se také jeho odvysílání ,,nezištně" ujali. A ,,nějakej" KOVID? Ten tu je. Jako až ,,metla", ALE I JAKO NÁSTROJ, neb i metly se dají i použít.

2 0
možnosti
JK

Vaše postřehy se mi líbí čím dál víc. R^

0 0
možnosti
VB

Už máme jedině možnost emigrovat do třetích zemí, které na očkování kašlou a nechávají lidi normálně žít, ovšem se svobodou slova to tam bude taky všelijaké (leda tak při osamělé procházce v pralese). Bohužel, máte pravdu. Myslím že to byl za totáče M. Kocáb (nebo někdo další?), koho postihli za svobodné slovo v rámci hudeb. vystupování. Dějiny se bohužel stále opakují spíš v tom horším. Z medicínského hlediska je zcela nesmyslné očkovat každý čtvrtý měsíc proti té samé nemoci, ale tlak farma-firem se zaháčknutými lékaři, médii, politiky nás nyní vede k tomu, že je nejlepší si ještě k tomu přidat vakcínu proti chřipce a dalším věcem plus různé nově vynalézané pilulky (ČT se proměnila na inzertní agenturu farma-firem). Ze zkušenosti ale vím, že delší život mají lidé, kteří to s užíváním medicíny moc nepřehánějí. Je ovšem otázka, zda v západ. civilizaci měnící se v globální totalitu budeme ještě chtít mít delší život.

1 4
možnosti
JK

Některé věci bych ze svého pohledu netvrdil tak kategoricky, ale v zásadě máte pravdu. Lidé už jsou tak vyblbnutí, že jim nedochází, že stále opakující se očkování nikam nevede, respektive je to cesta do pekel. Představa, že budeme napořád chodit s respirátory, udržovat od sebe odstupy a stále se chodit přeočkovávat, je přímo šílená.

0 1
možnosti
Foto

Děkuji za Váš blogR^. Začnu od jeho konce:ano, ve Vídni proběhly demonstrace s nachystanými vodními děly. Ještě před tím17.listopadu proběhly demonstrace na Staroměsts.nám. v Praze proti covidovým opatřením a manipulaci naší vlády https://www.facebook.com/RaptorTV.cz/videos/345360494025844. O této demonstraci natáčela zpravodajství ČT, které lidé již nevěří - je uvedeno ve videu cca v čase 7:50 - https://www.facebook.com/101121541604286/videos/1115935638942939. Zachytila jsem tato videa přes fb, nechci propagovat tyto soukromé tv, ale jsou tam informace. Tím chci říci, že pan Janeček vyslovil to, co cítí většina národa a ostatní to zatím nedokáží vidět a nebo z důvodu svého vlastního přesvědčení, názoru nevidí. Domnívám se, že nám tím chtěl i sdělit, že on to tak vidí a je ochoten si za tím jít. Slavíka jsem nesledovala... nebyl tam již Karel (Gott), pouze jsem zpětně dohledávala informace, tudíž nevím, jaká tam byla atmosféra, a tak jsem zjistila, že tam byl Karel (Janeček). Současné dění nevnímám tak, že jde jen o jedno očkování (též si nejsem jistá, jak prospěšné je opakované očkování, když pak vir mutuje a mutuje, kam až může zmutovat...?bude pak stačit nějaké očkování?), mám pocit, jakoby některé národy kráčely vstříc sebezkáze,...chci věřit,že mám jen bujnou fantazii.

2 1
možnosti
Foto

Tak Janeček jako hlasatel názoru většiny národa....;-D Co vůbec navrhuje? Jak by celou situaci řešil? Zase jen prázdné kecy o ničem....

3 1
možnosti
Foto

Tak znovu.Tvrdite,za covid je ideologie.V kterých zemích bo neřeší,či postupuji jinak?Ideologii z toho dělají lidé jako Vy,či politici kteří se chtějí na svatém boji proti očkování přiživit.

7 1
možnosti
JK

Pane Bárto, kdybyste byl schopen aspoň pět vteřin přemýšlet, došlo by vám, že já nemohu z ničeho dělat ideologii. Vyjadřuji se pouze za sebe a nesleduji žádné cíle, kdežto například vedení států, farmaceutické firmy apod. cíle sledují a k jejich dosažení potřebují ideologii.

2 0
možnosti
Foto

To neříká vůbec nic když neuvidíte obor?

A troufnu si tvrdit, že medicínské ani biologické tklo vzhledem k nesmyslům co píšete nebude

1 1
možnosti
JK

Jako nedostudovaný veterinář mě nemáte co hodnotit. Ono to ale asi má důvod, proč jste nedostudoval, když nejste s to pochopit, že můj text není o medicínských záležitostech.

1 3
možnosti
  • Počet článků 651
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1022x
Neidentifikuji se s žádnými politickými, profesními, náboženskými, myšlenkovými či jinými směry a skupinami. Pokud se některý můj text nebo části textů shodují s názory takových směrů a skupin, je to buď náhodné, nebo způsobené prostupností myšlenek různě zaměřených lidí. Píšu si, co chci a co mám potřebu napsat. Naopak nepíšu ve jménu ani z pověření nikoho jiného. 

https://kvaj.blogspot.com

Seznam rubrik