Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KL

TV Nova taky jen vyjádřila svůj názor a distancovala se od názoru pana Janečka. Co je na tom špatně?

6 1
možnosti
JK

Špatný je na tom fakt, že se potřebovala distancovat. Pokud vím, tak na Nově zaznívají nejrůznější názory na rozličné problémy a televize se od žádných nedistancovala. Jestliže tentokrát poprvé něco podobného udělala, svědčí to o tom, že se něčeho bojí. A já se ptám proč?

2 3
možnosti
Foto

Karma. Cim vice jsou narizeni neobhajitelna,tim vice se snazi vynutit nasilim na vlastnich obcanech. Vodnimi dely a cenzurou, stresovanim a strasenim covidovymi cisly. My se ponicime daleko vic nez covid. Zapocteme-li zanedbani zdravotni pece v minulosti u jinych obtizi,neleceni pacientu s covid a nezadouci ucinly vakcin,o narustu kardiovaskularnich chorob,depsesi a jinych respiraxnich viru u deti nemluve..

5 1
možnosti
Foto

Ideologii z toho dělají sobečtí hlupáci co si myslí že snědli Šalamounovo lejno a bojkotují očkování a respirátory a tím jak ohrožují zdraví všech tak zhoršují tlak na zdravotní systém a ekonomiku

6 8
možnosti
JK

Plky nedostudovaného veterináře. Ideologii z toho dělají ti, co potlačují oponentní názory a za každou cenu prosazují svou doktrínu, neboť nejsou ochotni revidovat své kroky, i když se prokázaly jako neúčinné.

4 5
možnosti
Foto

Tak těch 32000 lidí zemřelo na ideologii?Ty plne nemocnice a lidé v nich bojující o život tam jsou kvůli ideologii?A jaké?

7 2
možnosti
JK

Lidé umírají na nemoci od té doby, co se objevili na planetě jako živočišný druh. Pokud vám to ještě nikdo neřekl. Ale kvůli žádné nemoci (dokonce ani kvůli moru, kdy k tomu byl opravdu důvod) se nedělal takový humbuk a tak obludně se nestrašilo a myslím, že se ani tolik nepotíraly oponentní názory. Argumentovat 32 000 zemřelými, o nichž ani nevíte, jestli příčinou jejich úmrtí byl skutečně covid, je tudíž zcela nepřípadné.

6 3
možnosti
JK

30 000 mrtvých na jipkách ve špitálech je na ideologii slušný výkon.

6 3
možnosti
Foto

Proc se maji ockovat deti pod zaminkou preplneni JIP starsimi lidmi?

Druha vec je,ze kdyby se covid pacienti lecili vcas,mohlo jich byt mene. Rada zemrela uplne zbytecne kvuli srazeninam a cast mohlo dostat treba kortikoidy proti spatne reakci vlastni imunity.

9 1
možnosti
Foto

I95v97o 84C36i17l53i64c90h

20. 11. 2021 19:13

Souhlas a karma R^

9 1
možnosti