Jsem z toho jelen

Sleduji zpravodajství z naší politické scény a začínají mne svědit dvě místečka na hlavě. Je to jasné, asi z toho budu jelen. Opravdu když si tam šáhnu, cítím, že už něco raší. No doufám, že je to opravdu tou situací a ne něčím jiným. Ne, ne manželkou jsme si jist (nesmějte se, vím, jaký poklad mám doma), ale naší vládou tou si opravdu jist nejsem. Nu a situace u VV-ček toť takřka jistý důvod rašení na mé hlavě jest.

Říkám si je to další lest, pokus lidem hlavu splést. Anebo to myslí vážně. No jo, ale která část Peakovky nebo Klasnovky. Obě krásné slečny hovoří tak, že člověk dojetím zamáčkne slzu a řekne si, o jak je možné že preference dále klesají, když ve svých řadách již mocného guru nemají. Jsem tak zmatený a nevím, nevím. Rozcházejí se opravdu, vždyť to byly takové kamarádky. Svému guru viseli na rtech. Kuli s ním jeho pikle obvyklé i neobvyklé. A teď, že by jedna prohlédla a část čistých z područí guru vyvedla. Anebo je to tak, že milé slečny sehrají tu divadlo, jak VV se rozpadlo.

Stará zkušenost říká, že se nic neděje bez příčiny. Co když to vše má sloužit pouze k tomu, aby část VVček – novovéček mohla bez skrupulí podporovat všechny kroky vlády a druhá část VVček – starovéček to bude jistit z opozice a zajišťovat čistotu programu. Možná doufají, že tím nějaké preference získají. Nu a tohle divadélko k oblbnutí lidí, z dálky mocný guru řídí.

Možná je to jen má konspirační teorie, ale věřte lidem ze strany, která své názory mění tak často, že často již ani neví, které zrovna zastává. A z vlády odchází tak často, že jsme to již přestali počítat. Co bude dál, uvidíme v pondělí, tedy snad.

Asi jedno je již jisté Bártovci, stejně jako Sládkovci se do naší politické historie zapsali. I když asi ne tak jak si jejich voliči představovali. Jen doufám, že stejně jako voliči Sládkovců neudělají voliči VV stejnou chybu dvakrát.

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Jaroslav Kunc | čtvrtek 19.4.2012 8:17 | karma článku: 8,05 | přečteno: 653x
  • Další články autora

Jaroslav Kunc

Církevní restituce po 1001

22.8.2012 v 14:59 | Karma: 17,42

Jaroslav Kunc

D8 - už nám dejte pokoj

21.5.2012 v 16:02 | Karma: 26,02

Jaroslav Kunc

Ekologický aktivista asi nebudu

15.5.2012 v 11:18 | Karma: 14,46

Jaroslav Kunc

Vláda důvěru dostane

27.4.2012 v 10:15 | Karma: 13,44

Jaroslav Kunc

Středeční chvilka poezie 2

25.4.2012 v 16:52 | Karma: 5,34