Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Martin V2

7. 10. 2011 11:30
Co jsi představit?

Co to je zrychlování času? Něco jako zkracování metru? Těžknutí kilogramu?

0 0
možnosti

bolo-ontario

7. 10. 2011 12:14
Re: Co jsi představit?

Už Einstein věděl, že čas je relativní.

0 0
možnosti

Gašpo_2

7. 10. 2011 8:54
Ja neviem, pripadá mi to tak,

ale to bude asi tým, že starnem a som stále pomalší.:-)

Konšpirátor Vám možno povie, že za to možu Chemtrails, ktoré na nás sypú aby nás udržovali v polospánku a tlmili eskaláciu agresivity i sociálnych nepokojov, ktoré nastávajúci kolaps systému privoláva.;-)

0 0
možnosti

lesicatko

7. 10. 2011 9:01
Re: Ja neviem, pripadá mi to tak,

Presne tak. A navyše, konšpirator by mal možno pravdu, že nam dali internet, aby sme pri nom presedeli čoraz viacej času a potom sa čudovali, že nam chýba :)

0 0
možnosti

rodd

7. 10. 2011 8:49
Jejda

nezrychluje se čas, ale jde čistě o psychologický moment, z mystické stránky je to "Práh"  prvotního seznámení či cesty. Jinak řečeno v některých lidech se díky životní situaci či konstelaci probudí potřeba hledat hlubší smysl všeho kolem nás. V tomto momentě jde vlastně o fenomén velkých očí :-). Jsme zahrnuti nezpočtem informací a nevyzrálostí své duševní osobnosti, tak že v průběhu cesty k vyzrání tíhneme k určitým sestavám vizí světa, tak jak zrajeme, nakonec zjistíme že vše je geniální a bez potřeby Boha a zásahu :-). Jinak tyto vize pozoruji u lidí již někdo od 90 let m.s. a zatím rok má 365 a ... dnů.  Je to obdobný fenomén jako byla idea komunizmu nebo třeba ještě před tím idea dokonalého člověka ... . Jinak duševnost po staru duchovnost, začíná až v momentě kdy přestaneme "napravovat" svět a začněme být sami sebou a svět Jsoucna  hledat v sobě :-).

0 0
možnosti
  • Počet článků 98
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1860x
Je mi 23 let, zajímám se o řadu věcí od vědy až po duchovno, snažím se na každou věc udělat svůj názor.