Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
D

didrak

16. 1. 2012 15:15
DOST BYLO PRAVDY A LÁSKY

Je mi líto utrpení, kterým prošel Jiří Wolf v pekle komunistických kriminálů, ALE zároveň ve mně už dlouho vzrůstá odpor vůči jeho estébáckým manýrám, jeho nenávistné kampani proti všem čelným chartistům a disidentům vedené stejnými špinavými metodami, jimiž pracovala jím zatracovaná komunistická diktatura. Sžírán závistí a zlobou z nenaplněných politických i literárních ambic zasvětil posledních 20 let šíření pomluv, lží a zlomyslných výmyslů o všech, kteří nebyli ochotni akceptovat jej jako národního hrdinu a spisovatele. Díky nevalnému intelektu nikdy nepochopil, že pro většinu svých „přátel“ disidentů měl význam pouze jako mučedník ve vězení a že byl í porevoluční sametové euforii došlo k transformaci chartistických kroužků v politicko- na Havlovy, Bendovy, Němcovou, Vondru, ……. zkraceno kvuli limitu takze beze smyslu

 

0 0
možnosti
ZM

zmat

20. 12. 2011 11:35
pane,

vy jste trouba !!!

1 0
možnosti
W

wrangler

20. 12. 2011 14:44
Re: pane,

A můžete nám říci, proč je autor trouba?Rv

0 0
možnosti
LC

jáša

20. 12. 2011 11:22
Toť otázka ?

Jaký ve skutečnosti byl?Já si myslím, že pravdu mají jak odpůrci, tak příznivci V.Havla.

0 0
možnosti
ZK

SID09

20. 12. 2011 19:07
Re: Toť otázka ?

Nepochybně máte pravdu !! Ano - je hodně těch, kteří mají i ošklivé vzpomínky!! Dnes ovšem lze slyšet pouze opěvné ódy !!

1 0
možnosti
JV

pan_filuta

20. 12. 2011 9:38
Karma

Konečně střízlivý článek o "panu svatém".

Ještě před rokem bych Vám za podobný článek spílal, podobně jako velká část zdejších diskutérů. Od té doby jsem si toho na téma Havel přečetl dost na to, abych svůj názor obrátil téměř o 180 stupňů.

Uznávám, že Václav Havel vykonal i řadu záslužných činů, nicméně já jej vnímám spíše negativně.

Nejvíc mi vadí jeho kšefty s komunisty, které umožnily komunistickým kádrům převléknout kabáty, vyměnit moc politickou za ekonomickou a žít ještě radostněji než v době před "sametovým" podvodem. Václav Havel také potvrdil ve funkcích, doživotně, nepletu-li se, soudce, kteří za komunistů odsuzovali lidi za politické zločiny do vězení. To mi k bývalému disidentovi moc nesedí a je to jeden z důvodů, proč předem neodsuzuji kritické názory na jeho adresu. Ostatně pyká za to celá naše společnost dodnes.

Havlovi skalní to bohužel zatím nepochopí, protože věří že PRAVDA, kterou se tak rádi zaštiťují, jsou pouze chvalozpěvy opěvující tuto kontroverzní osobnost.

2 0
možnosti
R

rito

20. 12. 2011 8:20
Nadčasový bohém.

8-o:-(

0 0
možnosti
TP

assco

20. 12. 2011 7:17
Tak se mi podarilo ten Vas blabol precist nekam k 1/2 az 2/3.

... povazuji se za hrdinu. Velmi snadno Vas stihomam o tajne priprave celosvetoveho otroctvi rozbiji napadrt, jen jedna poznamka pred tim. Mate takovy hlad, ze vam zalezi na tom, co kdo jedl? Protoze mne to prislo, ze Vas blog je o gastronomii.. Mno a jen kratce. Kdykoli se kdokoli snazi uvrhnout skupinu lidi do nesvobody (nerkuli cely svet) zacne tim, ze vybrane skupine omezi informace a zakaze psat pravdu. Takze dokud plkate takove voloviny verejne, ja jsem v bezpeci :D.. (Mno vlastne jsem v bezpeci protoze nejste muj soused, byt jim dozadoval bych se hlasite ochranne lecby).. Tak pekny den a co nejmene stihomamu...

1 0
možnosti
B

bolo-ontario

20. 12. 2011 19:43
Re: Tak se mi podarilo ten Vas blabol precist nekam k 1/2 az 2/3.

"Kdykoli se kdokoli snazi uvrhnout skupinu lidi do nesvobody (nerkuli

cely svet) zacne tim, ze vybrane skupine omezi informace a zakaze psat

pravdu." Slyšel jste o regulaci SVOBODNÉHO internetu? Tím, že teď píšu, využívám času, protože brzy to opravdu třeba nebude možné... Viz. článek o regulaci: http://byznys.ihned.cz/c1-51920930-sarkozy-chce-probirat-regulaci-internetu-pozval-do-parize-elitu-internetu Krásná citace z článku: "Moc internetu ohrožuje zájmy politiků, kteří chtějí s předními lidmi z internetové branže diskutovat o možné regulaci." To je docela to omezování svobody publikovat, co jste měl asi na mysli. :-)

0 0
možnosti
D

duhacenzor5

20. 12. 2011 7:10
Pamatuji velice dobře 70. a 80.léta, autore,

pamatuji chartisty i estébáky. Chodil jsme do rudé školy, soudruzi si dávali práci pečlivě nás vyškolit ve své propagandě. Takže stačí jen drsné zařičení "Rockefeller" a hned vím, co jsi zač.;-D

1 0
možnosti
B

bolo-ontario

20. 12. 2011 17:50
Re: Pamatuji velice dobře 70. a 80.léta, autore,

Že bych byl komunista? Já o tom nevím. Podvádějí komunisti i demokrati, proto nemám rád komunisty ani dnešní rádoby demokraty. Na Bilderberg chodí demokrati, komunisti i bankéři. Z Česka tam byl několikrát třeba Vondra a Schwarzenberg, ale jednou i Ransdorf. Tam se stírají všechny politické rozdíly, aby mohli vládnout všem - a lidem pouští neskutečné lži o tomto světě, aby jim lidi nepřekáželi v cestě. V jádru je většina z nich stejná. Proto kašlu na komunisty i demokraty. Demokracie by byla možná fajn, kdyby byla taková, jakou ji chtěli její zakladatelé. Ale států, které dnes mají tu skutečnou demokracii, je na světě moc málo. A ČR mezi nimi není. Ještě jste si toho nevšiml, že politici, kterým zřejmě děkujete za svobodu, vás podvádí a okrádají? Že se korumpuje jedna radost a říkají o tom i v televizi? Že zapříčinili rozkradení republiky a mnohonásobné zvýšení státního dluhu než jaký byl za komunistů (a to komunistům nadávali za zadlužení státu)?

1 0
možnosti
MH

Larry Matejka

20. 12. 2011 2:47
Jsme slepí a hluší...

Členství Václava Havla v Club of Rome by opravdu mělo stačit jako důvod... „In searching for a new enemy to unite us, we came up with the idea that pollution, the threat of global warming, water shortages, famine and the like would fit the bill ... All these dangers are caused by human intervention and it is only through changed attitudes and behaviour that they can be overcome. The real enemy, then, is humanity itself.“

- Club of Rome, The First Global Revolution, consultants to the UN.

Elitní globalistický klub, který označuje lidstvo jako nepřítele? Který otevřeně hlásá, že ke svým cílům (až 95% depopulizace planety) nebude váhat poučít jakéhokoli podvodu? Havlovi jsou iluminátská rodinka... Je pro to řada důkazů. VH byl globalista. Typický globalista. Stejně jako princ Charles kázal zelené náboženství a sám za sebou nechával karbonovou stopu jako dvě vesnice. Je možné člověka, který hodlal provozovat ultrahitleriánskou genocidu (program Club of Rome) možné povačoval za humanistu?

7 0
možnosti
VK

kral

20. 12. 2011 2:34
Ja Vam dam radu. A zdarma

Predne, neberte prilis vazne, co napsal nebo rekl pan Wolf. Clovek toho naplaca, kdyz opravdu hluboce a bytostne nenavidi. A pak, snazte se zivot videt , ne skrze bryle konspiraci a podezrivavovsti ale take srze vlastni sedou kuru mozkovou. Neni to tak slozite. Staci se mene zajimat o penize a o to kolik kdo a za co ma. Vzdy je dulezite to co mam v kapse anebo v penezence ja. Co tam maji ti druzi, o kolik maji vice, to neni dulezite. A pokud uz chcete vzpominat na Vaclava Havla, pak si  uvedomte, ze bez nej, a lidi kolem nej, byste mohl sve clanky jen hodne ztezi publikovat. Uvidite, kdyz budete se ridit tim co jsem Vam poradil, bude se Vam lepe dychat.

3 0
možnosti
TH

Gmurr

20. 12. 2011 9:53
Re: Ja Vam dam radu. A zdarma

R^

0 0
možnosti

troublemaker cz

20. 12. 2011 1:18
...

Tak jsem se dobře pobavil, není větší srandy nežli si číst názory pana Wolfa a Cibulky, Vy by jste se k nim do party hodil, ještě by to chtělo nějakého psychiatra. Ve Vašem věku by jste měl mít více rozumu a vybrat si jiné zdroje informací o panu Havlovi...... Jó a s tím Rockferellem to je taky dobrý, ale je to stará písnička, to nám komunisté taky říkali, když jste ještě nebyl na světě.

1 0
možnosti
B

bolo-ontario

20. 12. 2011 1:38
Re: ...

Jó, kéž by to byla jenom sranda. Že to sranda není, asi dojde spoustě lidem příliš pozdě... Jaksi si většina stále neuvědomuje, o co se hraje. To víte, každý režim si zpravidla vybírá, co se mu hodí do krámu, aby zapůsobil na svoje lidi, ale co se děje za oponou a jaká je ta skutečná pravda, to vám nikdo neřekne. To máte podobné jako v divadle, kde do zákulisí příprav celé hry nevidíte a zpravidla vám herci neřeknou, že se před hrou v zákulisí třeba pohádali. Hezky vám tu hru zahrají, vy se pobavíte, pak z divadla odejdete a hádka v zákulisí může začít nanovo, aniž by si jí jediný divák všiml. Proč by měli podobně páni politici říkat něco citlivého veřejnosti, když mají možnosti tutlat a teče jim z toho tučný peníz a moc? Víte, jak to přitahuje, tu peníze a moc, když má člověk možnost je mít?

4 0
možnosti
  • Počet článků 98
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1860x
Je mi 23 let, zajímám se o řadu věcí od vědy až po duchovno, snažím se na každou věc udělat svůj názor.